Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    ... Туй интелегентите - отпиши ги. Тъй рече бай Ганя, па накриви капата.
    "Ако напредваш в знанията, а изоставаш в нравствеността, вървиш по-скоро назад, отколкото напред." /Аристотел/

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    "Ако напредваш в знанията, а изоставаш в нравствеността, вървиш по-скоро назад, отколкото напред." /Аристотел/
    Ей това е много вярно. Като народ ние не сме по-прости от останалите европейски народи. Обаче ни куца морала и затова все по-назад оставаме.
    Пък реагирах на колегата, защото всеки трети пост му е обида към един конкретен участник. Ясно ни е неговото отношение, защо и откога е такова, но не е нужно по всеки повод и по всяка тема това да ни се натрапва. Да си отворят тема двамата, па да се чумосват там колкото искат. Сега какво е - единия се обадил, другия веднага се чувства длъжен да "му натрие носа" с възможно по-нецензурни епитети, а от време на време, като се присети, да залепи по нещо по въпроса и в останалите теми. Е това не ми харесва и си го казвам съвсем културно. Както не ми харесват и несвързаните и неграмотно написани мнения на друг един по-горе споменат колега. Но си трая и не реагирам, за да не става олелия, защото това е просто един форум за споделяне и е добре да се чувстваме комфортно и спокойно, пишейки в него.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Темата бе за положението в северозападния район!

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Темата бе за положението в северозападния район!
    И какво е положението? Има ли много сняг? Колко градуса е в момента?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Ей това е много вярно. Като народ ние не сме по-прости от останалите европейски народи. Обаче ни куца морала и затова все по-назад оставаме.
    Пък реагирах на колегата, защото всеки трети пост му е обида към един конкретен участник. Ясно ни е неговото отношение, защо и откога е такова, но не е нужно по всеки повод и по всяка тема това да ни се натрапва. Да си отворят тема двамата, па да се чумосват там колкото искат. Сега какво е - единия се обадил, другия веднага се чувства длъжен да "му натрие носа" с възможно по-нецензурни епитети, а от време на време, като се присети, да залепи по нещо по въпроса и в останалите теми. Е това не ми харесва и си го казвам съвсем културно. Както не ми харесват и несвързаните и неграмотно написани мнения на друг един по-горе споменат колега. Но си трая и не реагирам, за да не става олелия, защото това е просто един форум за споделяне и е добре да се чувстваме комфортно и спокойно, пишейки в него.
    Ако нещо те притеснява напиши ми на лични.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Нищо лично, съображенията ми са изцяло принципни и добронамерени към нашата обща форумна битност.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Нищо лично, съображенията ми са изцяло принципни и добронамерени към нашата обща форумна битност.
    А бе човече пиши на лични за да не занимаваме всички.Не за друго. А на мене ми е ясно , че хвърлиш ли камък в тинята не може да останеш чист.Но ситуацията понякога налага и да се изцапа човек.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Но като продължаваха да Го питат, Той се изправи и им каза: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея.

Слушай Йоан 8:7Йоан 8:7

Онези, които желаят да съдят другите, трябва да са чисти сами по себе си. Този стих често се използва като извинение на греха. Някои хора смятат, че нито един човек не може да бъде обвинен, понеже всеки човек е съгрешил. Но това не е така: този стих не ни дава основание за извинение на греха. По-скоро той обвинява и онези виновни, които никога не са били улавяни в греха си.
    http://bibliata.zahristos.org/?t=6&q=%D0%99%D0%BE%D0%B0%D0%BD%208:7&bot_test=1
    .................................................. .............................................
    П.П.Днес е един хубав ден за българската демокрация - преди половин час се регистрира КУРЕЦ (Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности).

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Градежа започна Тия септемврииски майки в тази топла зима е така. Всчики късни майки са много добре в моемта, а бяха най слаби есента. Декември когато слагах питките, видях един не е направил хубаво кълбо, без майка и днес в хубавото време тръгнах да го обедиявам, но съм малко закъснял, останли 100 пчели в единия ъгъл. Тръснах ги на земята и прибах кошера, та за сега 1 загуба, но майката беше 20г. и не работеше добре, но я оставих понеже беше грамадна и ми беше жал да я убия.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри 273945117_494103775439584_6407002083368660239_n.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •