Сглоби го!
Направи това, което ти казах в предишния пост, поглеждайки в околяра, трябва да си насочен с лице към светлина.
Не се центрова, а се калибрира уреда. Дестилираната вода трябва да е с температурата на течността, чиято захарна концентрация ще мериш. Слага се една капка с пипетата от комплекта.
Винтчето е отгоре на последната снимка - оребрено, месингово. Това, което се вижда на среща не го знам, какво е. По-добре не го пипай.
Честит празник на всички лозари и винари, а и на всички гл...( влюбени ).![]()
Здравейте.Приветсвам Ангел с постиженията .Не искам да засягам никого.Само да споделя видяното и чутото.Някой сортове лози се нуждаят от ашладисване.Или така наречените подложки.В противен случай само линеят и нямат продуктивност.Някой от подложките се проспособяват към по бедни почви.Други издържат на зашушаване .А трети към студове.Случвало се е когато калема да е измръзнал а подложката да избие.Демек показва се дивачката.Първоначално публикувано от Angel Yosifov
Ето как присаждат дръвчета в Украйна.Ще ми липсва тази държава.Там хората са практици а не лалажии.
Чувак съм че лозата се присажда на черница.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))