Добрата новина е, че не жилят. Но пак си е доста стресиращо да имаш кошер отворен на верандата. Аз довечера ще махна тази постелка. Стискайте палци да не си харесат диването ми, че тогава няма да се разберем.
Добрата новина е, че не жилят. Но пак си е доста стресиращо да имаш кошер отворен на верандата. Аз довечера ще махна тази постелка. Стискайте палци да не си харесат диването ми, че тогава няма да се разберем.
Трудно ли се качват снимки в този форум?
Пчелите гледат пило и търсят подходяща според тях вода. Переш изтривалката и я изплакваш с белина разтворена във водата.Миризмата на хлор не е от най-привлекателните за пчелите. А и дезинфекцията на изтривалката е по-скоро полезна от колкото вредна.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Хм.... това е интересно.... т.е. на пролет, ако има съд с хлор на верандата ще ги гони ли?
Мислех си че,нещо преиграваш ,но от тази снимка ми светна къде е причината.Топла вода която е много необходима за първото пило,изтривалката е и много удобна за кацане и пълнене на гушите с вода без да си мокрят краката,тъмна е и привлича слънцевата топлина.Без да искаш си направила перфектна поилка,заслужаваш подарак от пчеларя.
Тя така изглеждаше https://fans.bg/photos/49343.jpg на снимката падна на обратно, като я избутах от верандата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))