Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 30

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    05.05.2021
    За много години и мед на всички! Съседа има отстояние поне 5 м. От оградата ни, която е 2м плътен зид. Като се прибрахме от нова година на следващата сутрин видяхме супер странната гледка. Пчелите му на верандата наказали по постелката на котката, която е изтривалка за врата. Но не една или 2 . Все едно е отворен кошер и са на питите с мед. Шума е като че ли си в кошер с пчели.

Наблюдател
    Регистриран
    05.05.2021
    Добрата новина е, че не жилят. Но пак си е доста стресиращо да имаш кошер отворен на верандата. Аз довечера ще махна тази постелка. Стискайте палци да не си харесат диването ми, че тогава няма да се разберем.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tan4eto Виж публикацията
    За много години и мед на всички! Съседа има отстояние поне 5 м. От оградата ни, която е 2м плътен зид. Като се прибрахме от нова година на следващата сутрин видяхме супер странната гледка. Пчелите му на верандата наказали по постелката на котката, която е изтривалка за врата. Но не една или 2 . Все едно е отворен кошер и са на питите с мед. Шума е като че ли си в кошер с пчели.
    Добрата новина е, че не жилят. Но пак си е доста стресиращо да имаш кошер отворен на верандата. Аз довечера ще махна тази постелка. Стискайте палци да не си харесат диването ми, че тогава няма да се разберем.
    Аз казвам, че има нещо гнило в тази работа, но май ще изпищи пчеларя в случая.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз казвам, че има нещо гнило в тази работа, но май ще изпищи пчеларя в случая.
    И аз мисля, че има нещо гнило, но в самата история...

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Трудно ли се качват снимки в този форум?

Наблюдател
    Регистриран
    05.05.2021
    От телефона доста. Но,си ги снимах. Това е от вчера. Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20220103_141747.jpg
Прегледи:      104
Размер:	448.0 KB
ID:	10858

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Пчелите гледат пило и търсят подходяща според тях вода. Переш изтривалката и я изплакваш с белина разтворена във водата.Миризмата на хлор не е от най-привлекателните за пчелите. А и дезинфекцията на изтривалката е по-скоро полезна от колкото вредна.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    От телефона доста. Но,си ги снимах. Това е от вчера. Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20220103_141747.jpg
Прегледи:      104
Размер:	448.0 KB
ID:	10858
    Мислех си че,нещо преиграваш ,но от тази снимка ми светна къде е причината.Топла вода която е много необходима за първото пило,изтривалката е и много удобна за кацане и пълнене на гушите с вода без да си мокрят краката,тъмна е и привлича слънцевата топлина.Без да искаш си направила перфектна поилка,заслужаваш подарак от пчеларя.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Да не би "случайно", някой котарак да е препикавал постелката?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •