Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента, цената на енергоносителите е много динамична величина, което иде да рече, че не е прагматично да се прави инвестиция на тази база.
Имам един познат който се занимава с климатици.Миналата година каза че зимата била много тежък сезон при него.По коледа му се обаждах и каза че тази година още не е спирал работа .
Вчера всички бяха на газ.Днеска са на ток.Утре кой знае на какво ще са?Те затова питам .То както е тръгнало ще трябва да се мисли за някаква комбинирана печка.На газ,дърва и ток.
Забравяш за въглища и пелети. Може да е умишлено.
Аз пък мисля, да сложа микроВЕЦ-ове на водостоците от улуците.
Избата ще я напълня с акумулатори. Бурканите преди това разбира се ще ги продам по 3ст./кг.
Освен това, мисля да сложа фотоволтаици на изток, юг и запад-ния скат на покрива на къщата.....Абе ти да не би да предизвикваш скрита реклама? А?![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Аз пък си купих топли дрехи и най-топлата завивка от eBay и изобщо не ползвам отопление, с едно единствено изключение. През октомври боледувах от Ковид и пуснах отоплението за времето, през което бях болен. Сега спя на леко открехнат прозорец, защото в противен случай ми става горещо с тази завивка. Апартаментът ми е в топлофицирана сграда и съседите се отопляват. При напълно спряни радиатори в целия апартамент, температурата не пада под 12 градуса. А това ми е достатъчно.
Двамата с балите и единия с дрехите и одеалото....направо сте за бнт-1
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))