Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4190

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    В средата на Юли още, С.Р. бяха пълни с мед.....!
    Нещо ме кара да си мисля, че ни чака сериозна зима.
    Нищо подобно, поне за сега! Времето(при мен) от пчеларска гледна точка е повече от добро. Температури, достатъчно ниски, да държат пчелите на кълбо и достатъчно високи, да изразходват минимално количество енергия. Притеснява ме липсата на сняг.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Нищо подобно, поне за сега! Времето(при мен) от пчеларска гледна точка е повече от добро. Температури, достатъчно ниски, да държат пчелите на кълбо и достатъчно високи, да изразходват минимално количество енергия. Притеснява ме липсата на сняг.
    Същинската зима,винаги е започвала към средата на януари.....

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Същинската зима,винаги е започвала към средата на януари.....
    Напоследък май да. Иначе, преди време съм виждал доста хубави преспи и студ още по Архангеловден.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Напоследък май да. Иначе, преди време съм виждал доста хубави преспи и студ още по Архангеловден.
    И аз в тракия съм виждал сняг през ноември,че и за деня на труда..Но това са изключения...

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    И аз в тракия съм виждал сняг през ноември,че и за деня на труда..Но това са изключения...
    Абе, то така, ама поне по Коледа до скоро борехме прасето в снега, пък сега...

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Най-после малко сняг и зима. То, по прогнози, май ще е само няколко дни но, нали сиромах човек и на половин п....снежен човек се радва.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Вчера сутринта минах през пчелина. Издебвам момент, когато в природата цари тишина и спокойствие. Минавам покрай кошерите, долепям ухо до горния вход. Чувам едва доловимо, монотонно шумолене. Не че не знам, всички са там, но...на човек му трябва твърде малко, за да е щастлив. А понякога изпускаме дребните удоволствия от живота, гонейки... Михаля...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Вчера сутринта минах през пчелина. Издебвам момент, когато в природата цари тишина и спокойствие. Минавам покрай кошерите, долепям ухо до горния вход. Чувам едва доловимо, монотонно шумолене. Не че не знам, всички са там, но...на човек му трябва твърде малко, за да е щастлив. А понякога изпускаме дребните удоволствия от живота, гонейки... Михаля...
    За да не заемаш неудобни пози, тази процедура можеш да я правиш с едно парче шлаух 8-10 мм. Единия край в ухото, другия в отвора на прелката. Като чичо доктор.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    За да не заемаш неудобни пози, тази процедура можеш да я правиш с едно парче шлаух 8-10 мм. Единия край в ухото, другия в отвора на прелката. Като чичо доктор.
    Не е толкова неудобно. Под плодниците има по един или два магазина, трябва само да се наведеш.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не е толкова неудобно. Под плодниците има по един или два магазина, трябва само да се наведеш.
    Да ти кажа, и аз вчера отскочих до пчелина по друга работа, та отворих няколко капака, за да проверя как са с консумацията на сложените питки. Само един не беше си изял дажбата. В неделя, малко по-рано от планираното, ще им сложа пак.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •