Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 37 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 364
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Има ли достатъчно руда за захранването на тия нови АЕЦове.
    Между другото ЕК какво е казал за АЕЦ зелена технология ли е това или не.
    Зелена технология,... зелена енергия... Всичко е политика и пари и политика за пари! Най-големия възобновяем енергиен източник е гората. Колко от изсечените гори през последните десетилетия са залесени на ново? Колко пустеещи площи с възможност за залесяване...? Аз съм виждал огромни площи с букови гори в Балкана изсечени и залесени нарядко-нарядко с бор. БОР, който мястото му не е там, ама най- вероятно програми, това-онова... и това е. Зелена...некъдърщина и безогледие.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Зелена технология,... зелена енергия... Всичко е политика и пари и политика за пари! Най-големия възобновяем енергиен източник е гората. Колко от изсечените гори през последните десетилетия са залесени на ново? Колко пустеещи площи с възможност за залесяване...? Аз съм виждал огромни площи с букови гори в Балкана изсечени и залесени нарядко-нарядко с бор. БОР, който мястото му не е там, ама най- вероятно програми, това-онова... и това е. Зелена...некъдърщина и безогледие.

,,Предвид кризисната ситуация на планетата се очертават два варианта за решаване на глобалните проблеми:

1. Реалистичен - идват извънземните и ни оправят.
    2. Фантастичен - справяме се сами.,,

Като питам хората кой е реалистичния вариант 9 от 10 отговарят извънземните.А нямало извънземни а?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Това, че ние имаме уран /то и заради него чичко Сталин така се интересувал от нас преди да си открият техните залежи/ то това не занчи, че го има охолно по тази Земя.
    Уранът е изчерпаем ресурс.В момента АЕЦовете по света покриват едва няколко % от енергийните нужди на света а този уран е нужен и на военните.
    Технологиите в тази област се развиват. Вече се строи АЕЦ с термоядрен синтез във Франция по технологията "Токамак". Да не говорим за рециклирането на отработеното ядрено гориво.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия

,,Предвид кризисната ситуация на планетата се очертават два варианта за решаване на глобалните проблеми:

1. Реалистичен - идват извънземните и ни оправят.
    2. Фантастичен - справяме се сами.,,

Като питам хората кой е реалистичния вариант 9 от 10 отговарят извънземните.А нямало извънземни а?
    Да! И започваме да черпим енергия от вакуума!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Технологиите в тази област се развиват. Вече се строи АЕЦ с термоядрен синтез във Франция по технологията "Токамак". Да не говорим за рециклирането на отработеното ядрено гориво.
    Едва ли ще ни разрешат да имаме АЕЦове и евтин ток.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Едва ли ще ни разрешат да имаме АЕЦове и евтин ток.
    Който пита не яде пита!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Който пита не яде пита!
    Е кой ни спира тогава

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Е кой ни спира тогава
    Факта, че се опитваме да обясняваме със световната конспирация това, което се обяснява със собствената ни глупост!
    Мисля, че много се отдалечихме от темата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Факта, че се опитваме да обясняваме със световната конспирация това, което се обяснява със собствената ни глупост!
    Мисля, че много се отдалечихме от темата.
    СССР ни помогна да се построй АЕЦ Козлодуй но не той ни спря блоковете.Защо сега не се пускат нови блокове там то май си ги и купихме /не знам не съм в течение/.

П.П.Въобще не сме отделечили от темата. Кой може да му каже колко струва киловат час електроенергия като не е 01.2022г.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия

П.П.Въобще не сме отделечили от темата. Кой може да му каже колко струва киловат час електроенергия като не е 01.2022г.
    Може да си ги сметне днес, може да си ги сметне и на 01.2022г. Дал съм му съответните таблици.

Страница 4 от 37 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •