Това правило само го потвърждаваме, не сме го измислили. Първо избрахме да ни яхнат ченгетата /до крадлив дедо/, после си избрахме един от сик за главен секретар на МВР и се почна втора серия от същото/след крадлив дедо/, та и досега. Надеждата умира последна, ама за мене умря, когато схванах по-горе цитираното. Перефразирано - какъвто народа, такива му и управниците.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
На кмета поста е от преди 3-4 месеца и умишлено не му отговорих. На теб ще го кажа - човек, на който не стигат думи да се защити, му е по-лесно да ползва думи изникнали първосигнално в ума му. За мен точно такива са "малки човечета". Както се казва жицата на бушона му е бая тънка и ...
Хора разни, някои са докачливи и бързо палят, на други им е дебела кожата /жицата, както я наричаш/. Така и във форума, като в живота. Но никой не може да ми забрани да ненавиждам злобните заяждания на дребно, ако и да са отражение на масовия манталитет. А такива в този форум /както и във всички останали/ има достатъчно. Аз самият се старая да се въздържам от такива неща, дори и да съм се ядосал от написано по мой адрес, защото знам, че е неизбежно.
Добре де, от много години се повтарят изразите: "Всеки народ си заслужава управниците", както и "Какъвто народа, такива му и управниците".
Повтарят се от всички, и от народ и от управници, ама тия мантри явно не решават проблема, та даже не дават и начин на решение.
Та вместо да повтаряме тия идиотски мантри, можем ли да формулираме решение на проблема или за 30 години знаем, че има проблем, но не можем да го формулираме, та после да търсим и решение. А?
Бат Бояне, чакам да продължиш да ръсиш безсмислен мозък, ако не си зает с обществени поръчки ( май те е страх, да не ти секне системата за оповестяване, а?)!
Смяната на стадиона е открита много отдавна ( най-напред от циганите ), но това е решение на линия проблем, а не на обществения.
Чакам, бат Бояне. В теб ми е надеждата!![]()
Прав си, но само до някъде. Както казваш - разни хора и всеки възприема написаното по различен начин. Имам предвид "злобни заяждания". Какво значи това, вероятно имаш мои коментари предвид? И аз като теб много се ядосвам, когато изтъквайки неправдите в пчеларството, свързани с биопроизводството, ми се отвръща, че завиждам, злобейки срещу тях - НЕ, аз излагам какво мисля показвайки кирливи ризи. Ей това е!
Сега видях, че след неволни манипулации по телефона, съм прехвърлил разговора в друга тема.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))