Ами така го водя основен, понеже се рови повече. Това включва нещата които си написал + сваляне на магазините , взимане на проба и тест за вароатоза + последващо третиране ако е необходимо. Това имам предвид.
Ама заради топлото време се колебая дали да ги правя тези неща .. или да отложа както писах, когато температурите се понижат .
Реших тази година да изследвам слънчогледовия мед за пестициди, анализа е подробен, газова и течна фроматография с широк спектър, това си е за мой интерес. Не знам като дойдат резултатите къде да ги публикувам, в коя тема. Въпроса ми е дали и други от вас правят такива анализи и къде се публикуват. Глифозат се прави отделно и него не съм пускал, може би трябваше. Обаче не ми се дават толкова пари и за тази работа. Просто ми се ще да имам информация за моя си мед, като го ям, какво има. А пък и тази година е най-много слънчоглед от много време. Може би трябваше първо да питам тук, дали има смисъл да го правя. Ама ми се ще да имам някаква информация по въпроса.
От доста време чета форума, препрочел съм го 3-4 пъти, аз лично не съм срещал някой да казва, че изследва личния си мед, когато е предназначен само за собствена консумация, още по- малко пък да обяви резултатите публично.
Ами хубаво, значи ще съм първия. Както писах глифозат се прави отделно и него нямам намерние да го тествам. Просто се събират повече пари на един път, а не ми се дават в момента![]()
Ами да, ние си гледаме всичко насело, ее каквото може. Месото, яйцата, плодовете, зеленчуците, картофи, цаверица и тн да не изброявам .. въпроса тук не е за здравословното, а просто ми е интересно, след като тази година всички са сеяли слънчоглед, какво ще е положението.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))