Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Май ти се изживяваш като великомъченик за правата вяра че а е някой възроптал срещу безумието на уедряването а го пращаш в ада.
Каква е ползата за природата и обществото от уедреното пчеларство /никаква само негативи
Адашче, бъркаш ме с някой друг. Нито пък кълна или анатемосвам. Просто сабале по грешка натиснах на линка за форума и като прочетох как света и светих плачат за пчеларските неправди, сочейки с пръст ония фарисей "програмистите" ме изби на "поезия".

Преди една година приблизително писах, даже анкета пуснах и какво излезе? 21 човека гласуваха. И се почна един говорилник от който нищо не излезе. Сега като се вгледах нито един от участниците в "говорилника" не е гласувал в анкетата.
Аз знаех, че зимата ще е тежка. Говоря с много хора извън форума, познавам и много земеделци. Покрай работата си често контактувам и с БАБХ. Просто успях да събера 2 и 2 и за съжаление да разбера че нямам полезен ход, за да променя нещата (за изхода от зимата).
А Момчета, по зле ще става. И докато спорим и се упрекваме дали и защо да обявяваме смъртността, по добре да се обединим в това как да я намалим.
Щото както казва един земеделец, Евал съм ти пчелите, до 4-5 години ще можем (кооператорите) и без тях... За новия програмен период се предвижда да се вдигне забраната за отглеждане на ГМО култури...
Не плюйте по мене, аз само предупреждавам какво иде.
Относно окрупняването. Преди години реших да издържам семейството си с пчеларство. Тогава това беше възможно. Но трябваше обем (който сега се вдигна двойно).
Относно завистта, така наричам аз да гледаш в паничкатана другарчето и като мантра да повтаряш "те вземат и затова всичко е толкова зле". Да аз вземам. И ако има програма по която да кандидатствам за 10 стотинки на кошер, ще го направя. Защото ако не ги взема аз, ще ги пренасочат за осигуровки на индианците или за зърнарите, дето "хранят патките"...
Както казва Мика-е-велика - момчета дайте малко повече чувство за хумор.