Така. Обявявам. Но някой трябва да дойде да провери. Да, но аз ще си разхвърлям из пчелина всичките празни кошери, и ако евентуално някой ми дойде на проверка ще му ги предоставя да ги опише. Така, но този който ще ми ги описва и хал хабер няма да си има от това което се извършва. И ще пише като писател изпаднал в патос. След това, ако си и малко вещ в документацията, и си в играта.
Значи на всички пчелите опрашват родната ни природа, а само някои ще обират парите.
До кога ще се получава това? Толкова ли е сложно, всички кошери/пчелини да се регистрират в кметствата, както си беше и си е. Всеки кошер, всеки пчелар да е значим. Всички допринасят за благата, всички да ползват при несгодите. Ако се полага един лев на кошер, човека с един кошер да си го получи, а този с 500 ще получи 500 лв. Ние обаче си играем на регистрации, на пререгистрации,..... и за чий ..... го правим? Само да се намираме на работа и да показваме на ЕС, че правим нещо, а всъщност - НИЩО.
П.П. Знам, че това го пиша за кой ли път, но ще го пиша, че току виж някой се вслушал в това що думам.
П.П. Аз, от кога ли съм започнал да вярвам в таласъми?![]()