Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
Здрасти, ще кажеш ли какво имаш предвид под "киларите" и също така това "и слънчогледа неги направи толкова агресивни ". ... Защото и при мен откакто дойде слънчогледа, някои семейства са по зли..... Аз също имам поне 4 рояка много развити и понеже бях в швейцария една седмица, утре ще ги гледам. Като погледнах на камерата при нас има втори слънчоглед който тъкмо зацъфтява и отново се хващат на работа. Сега времето стана и хладно и е подходящо като че ли, обаче от вторник сряда пак ще стават страшни жеги.

П.С - а ще имам малко повече мед от слънчоглед, някой има ли идея какво мога да го направя, ще раздам където мога, но пак ще ми остане . Става ли да оставя на пити, да го съхранявам за подхранване, понеже нали се захаросва след време ..
Става за подхранване аз си ги зимувам на слънчоглед напролет си го ядът без проблем.Ако ти се занимава слагат се питите на скара от долу гореща вода и са завити после се разпечатват и пръскат с вода и се раздават.Не съм го правил но аз съм си търтей от класа.