Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1686

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А бре, вие друга работа нямате ли, та отнемате на "съкровищата" си задълженията, а на мен причинявате обилно слюнкоотделяне.
    Кобрите сега са прекалено активни. Покрай тях трябва да се внимава. Един от начините да станат по лежерни, са когато преработват храна.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  2. #2
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Кобрите сега са прекалено активни. Покрай тях трябва да се внимава. Един от начините да станат по лежерни, са когато преработват храна.
    Преработват??? Обработват.

  3. #3
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	1632660427231.jpg
Прегледи:      123
Размер:	68.9 KB
ID:	10798

    След трудния пчеларски ден следва и един късен обяд.

  4. #4
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20211112_221822_copy_1280x622.jpg
Прегледи:      84
Размер:	236.3 KB
ID:	10807
    Наздраве на всички! Мога да ви уверя, че вкуса е превъзходен!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  5. #5
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Мнения
    1,108
    Пчеларски район
    UK

    Колко сол ?

    Здравейте.Кова е пропорцията на солта?

    Прикачен файл 10810

  6. #6
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Мнения
    3,589
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Здравейте.Кова е пропорцията на солта?

    Прикачен файл 10810
    Ако искаш да правиш само кисела туршия = 6/7 - на 6 обемни части вода 1 обемна част морска сол. И задължително претакане всеки ден докато стане!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

  7. #7
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Мнения
    4,062
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ако искаш да правиш само кисела туршия = 6/7 - на 6 обемни части вода 1 обемна част морска сол. И задължително претакане всеки ден докато стане!
    Колко сложно му го обясни! Солена трушия се прави, както се прави киселото зеле - демек 30 грама сол на литър вода. Ако си любител на на по-солено, може да прибавиш грам-два повече сол. За по-приятно вкус, а и не само, се добавя синапено семе.

 

 

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •