Нещо като скаридите-семки на морето, но малко по-сладки поради ясни причини. Който не е опитвал е хубаво да го направи. Деликатес си е. Е, вярно. Трябва да си свикнал да ядеш разни твари, но в моя случай става.Колкото по екзотично, толкова по-добре. Само китайски прилеп още не съм опитвал, но не е късно.
![]()
Аз ям търтеи винаги когато отворя кошер.Ям си ги живи и натурални,само изплювам крилцата защото много се одъвкват.Все едно ядеш семки и плюеш люспите.За търтеевото пило да не говорим,че ми е любимия деликатес.
Присмял се хърбел на щърбел!
Мале-мале-мале-мале... Ми какво да кажат онези дето ядят директно прашец, храната на търтеите. Да се подмладяват ли, или какво? Аз от няколко години ям прашец почти редовно. Е-е-е-е... не съм се подмладил. На вид вече отговарям на годините си, докато до преди пет години ми даваха поне десет години по-малко, но пък още мога да правя деца без проблеми!На моите години малко мъже могат да се похвалят с това. Обикновено ще почнат с хленчене за простата, невъзможността да пикаят, а за секс, леле-е-е... дума да не става, това си е вече Терра Инкогнита! Друмев само да не се пукне от яд!
![]()
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))