Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 89

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    mici–92,всичко е възможно при пчелите.
    Ти готов ли си с отговор за всички ситуации?Не,впрочем,може да не отговаряш,свободен си!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Ти готов ли си с отговор за всички ситуации?Не,впрочем,може да не отговаряш,свободен си!
    Благодаря за свободното г–н фелдфебел.
    За Ваша информация ,свободен съм тъкмо отпреди 45 години,защото вече почти знаех отговорите на такива елементарни въпроси които задаваш ти тук и лошото е ,че не запомняш какво са ти казали да направиш и отново питаш,питаш и пак питаш.Щом не помниш,записвай си млади друже.Има така наречените писало/химикалка/ и бял лист хартия. На нея се пишат букви с писалото.Ако си модерен ще пишеш на едно екранче,ще си хакнеш едно звънче и то ще ти напомня кога да прочетеш подадената ти информация от колегите и ако я проумееш ще я използваш.
    Не, не съм готов .Например тази година. Бях писал някъде–от 0 скочиха на плодник + магазин.Причината не я знам и не мога да си я обясня. Не ми се е случвало това досега.
    Още веднъж ти благодаря за свободното,че щеше да ми се схване врата да стоя надървен толкова време.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •