Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
Мисля, че съм те разбрал правилно. А аз не мога да търпя/не харесвам/ , всяко безпочвено черногледство. До цъфтежа на акацията, има около месец време, според района. Вероятността да измръзне, е много, много по-малка, отколкото да не. Как не написа- " Имам силни семейства, имам акациева паша, сигурно, ще извадя много мед"? И за да влеза в твоя тон на мисли, какво би станало, ако не измръзне, но вали 10-12 дни по време на цъфтежа? Пожелавам ти успех и по-ведри помисли.
Първо: Нищо не си разбрал!
Второ: Къде го видя това черногледство! Коментара беше на Друмев, аз просто казах, че е прав и не знаем какво ни чака, ако съдим по миналата година. Тогава беше така, страшно силни кошери, акацията измръзна и отиде над тон захар, да не кажа и тон и половина. Минала година се радвах, виках си "ха сега избих рибата" а се оказа най лошата ми година.
Трето: Личи си, че не можеш да четеш мисли, така че няма как да влезнеш в моя тон на мисли!
Четвърто: Заради подобни безсмислени коментари спрях да пиша в форума, вместо да пишем какво става с пчеларството, кой не прочел правилно, и кой не разбрал правилно ръси .............