Цитат Първоначално публикувано от дядо борю Виж публикацията
Ники не се хващай за всяка реплика.Всички сме изнервени,кой от радост,че е спечелил изборите и е иззимил пчелите успешно,кой от мъка по умрелите си семейства или политически разочарован.Гледай по ведро и си прави кефа.Тука сме да споделяме и да се нахъсваме взаимно по любимото си занимание.Едно дърво само в печката не гори,като го кръстосаш с друго се разпалва.Ти по рано беше по голям оптимист.Пожелавам ти здраве и много мед на добра цена този сезон.
Благодря! На последък не мога да търпя такива лъжи. Кразз каза, че съм казал че е зле че са силни. Аз казах, че е зле АКО измръзне акацията както миналата година и силните кошери ще искат много храна. Пчеларството не е точна наука 1+1 не прави 2, това че сега са силни семействата не значи нищо, от природата зависи каква ще е годината. После написах че семействата са по на 15 рамки (2 корпус + около 50% от 1ви) което е норамлно за силно семейство, но ndm си измисли че съм написал 15 рамки пило. Просто ми слагат думи в устата което е много грозно!!!