Най после хубав работен ден за пчелите.Напоследък, често не им се случва.Джанката ,докато се появи и изчезна(не случи на време).Сега започва да цъфти черешата.Сливи ,Круши ,ябълки и накрая глога си чакат реда.Само Акацията не се показва.Стои си на клечки. Не знам за добро ли е , или за зло.За зло ,ако е измръзнала от последните Минуси(-3 -4 )Досега обаче, не съм наблюдавал дали може да измръзне почти неотворена пъпка.Все пак зимата издържа и -20.А за добро,защото ще се забави началото на цъфтежа,че пчелите, както и акацията много много не са се разбързали.
Аз съм североизток и забелязвам добър преход от зима към пролет (виждам нещо от давна невиждано) ,е не като през комонизъма дет казват дрътите ,извинение!(и можели общата нагласа на хобитата да влияе в/у природата) сега е добре ,дали щот короната ни принизява към нея (природата)си или аз мисля така.Днес още пет към графа силни. Но,! Здраве и успех на всички!
Котките не са генетично калпави! Човек ги прави такива,като децата си! Еле майките им!
Не змам какво намериха тая след обяд,но след като преваля отново пчелите луднаха...![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))