[QUOTE=dvd111;171809]Това е точно така, но ти към кое би причислил например следното: "...Друго което много хора не знаят е че еврото въобще не добра парична единица за България.Защо?..."
На първи въпрос:Умишлено пропускам -този каза и оня каза.Да пиша по малко.
На втори : Аз не се чувствам господ че да съдя хората.Който се чувства такъв да ги съди.
На трети :Това има връзка с изборите.На времето в едно ТКЗС раздавали годишните награди...„ Асан като най добре справил се с работата му дали нови цървули.Всички викат браво! браво!За председателя на ТКЗС - то радио ВЕФ. Всички викат : УУУУУУУУУУУУУУ нека оди бос.
Аз мисля че не си ти човека който да ми казваш колко мозък имам в главата си.А това с четенето го е казала една жена от хората които е писала законите за подпомагане на селскостопанските работници. Жената казва че ако искаш пари трябва да четеш и да познаваш законите.
Преди седмица дойде едно момче от България да препечели някой лев и щяло да се връща отново в БГ.Питам го дали ще ходи да гласува.Оня се обърна и ихидно ми отговори : Боли ме патката за онези в България.
Не коментирам защото нямам думи.