[QUOTE=dvd111;171809]Това е точно така, но ти към кое би причислил например следното: "...Друго което много хора не знаят е че еврото въобще не добра парична единица за България.Защо?..."

Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
Това е точно така, но ти към кое би причислил например следното: "...Друго което много хора не знаят е че еврото въобще не добра парична единица за България.Защо?..."

Това всеки (включително и аз) го мисли съвсем искрено за себе си, ама...

Не. Бих се радвал да я споделиш.
На първи въпрос:Умишлено пропускам -този каза и оня каза.Да пиша по малко.
На втори : Аз не се чувствам господ че да съдя хората.Който се чувства такъв да ги съди.
На трети :Това има връзка с изборите.На времето в едно ТКЗС раздавали годишните награди...„ Асан като най добре справил се с работата му дали нови цървули.Всички викат браво! браво!За председателя на ТКЗС - то радио ВЕФ. Всички викат : УУУУУУУУУУУУУУ нека оди бос.

Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
То, не ти е само това грешката, ама както и да е.
Значи има откъде да прочетеш, ама вместо това препоръчваш на другите да четат. Смешно. А? Или пък нагло?
Та ако младите четат твоите творения, наистина няма да знаят нищо за миналото.
Затова, я си пиши в темата за извънземните и недей да ръсиш мозък...т.е. нещо дето го нямаш!
Що ли ми приличаш на зисовете...
Аз мисля че не си ти човека който да ми казваш колко мозък имам в главата си.А това с четенето го е казала една жена от хората които е писала законите за подпомагане на селскостопанските работници. Жената казва че ако искаш пари трябва да четеш и да познаваш законите.

Преди седмица дойде едно момче от България да препечели някой лев и щяло да се връща отново в БГ.Питам го дали ще ходи да гласува.Оня се обърна и ихидно ми отговори : Боли ме патката за онези в България.
Не коментирам защото нямам думи.