Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Затваряте ли кошерите при съобщение за пръскане?

Гласували
40. Не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 15.00%
  • не

34 85.00%
Отговори на анкетата
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 339

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Системата работи.
    Току що получих съобщение-смс на телефона си за планирано третиране за 21.03. Само някой, ако е компетентен, нека каже, какъв препарат е PRZ и опасен ли е за пчелите?
    PRZ - продукт за растителна защита.Пише се с латиница за да се убедят пчеларите, че комуникират с интелигентни и грамотни земеделци.
    Бащата на системата ме е изпреварил.Познава си отрочето по добре.Нали е.а мамата на известяването за РЗМ (растително защитни мероприятия). Комунизмът не си отиде от нечии глави.Все на БКП, КПСС, ОФ, СССР, ТКЗС и т.н. ги избива.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    PRZ - продукт за растителна защита.Пише се с латиница за да се убедят пчеларите, че комуникират с интелигентни и грамотни земеделци.
    Цялото съобщение е на латиница! На латиница съобщението е 154 знака. Ако е на кирилица те може да са само 72 в едно съобщение. (пояснението е само за интелигентни и грамотни пчелари)
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Цялото съобщение е на латиница! На латиница съобщението е 154 знака. Ако е на кирилица те може да са само 72 в едно съобщение. (пояснението е само за интелигентни и грамотни пчелари)
    Относно твоя интелект никой не се съмнява.Отлично се ориентираш в паричните знаци с надписи на латиница.Няма да ти връзваме кусур , че още не си разбрал ,че официалният език в България е български и с него върви и кирилицата като една от европейските азбуки.То и на латиница и на кирилица броя на паричните знаци е от значение за тебе.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016

Сега ми стана ясно, защо смс-ът ми е на латиница? Какъв е проблемът нещата да се изписват с български букви в системите на операторите? Да не би да трябва да се правят допълнително настройки в сайта?
    Иначе си получих и-мейл на нормален български език.

Ами неинтелигентните и неграмотните пчелари, какво, да духат супата ли?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Сега ми стана ясно, защо смс-ът ми е на латиница? Какъв е проблемът нещата да се изписват с български букви в системите на операторите? Да не би да трябва да се правят допълнително настройки в сайта?
    Иначе си получих и-мейл на нормален български език.

Ами неинтелигентните и неграмотните пчелари, какво, да духат супата ли?
    На тоя, на чийто пост отговорих духа не само супата, ами и таратора. А за SMS съобщенията си има международни стандарти на позволените енкодинги. Можеш да изпращаш на всякакъв език и азбука, но дължината на съобщението се скъсява, защото се кодира с двойно повече байтове. Най-общо казано, ако съобщението е на кирилица със същата дължина, каквато е на латиница, то излиза на изпращача двойно по-скъпо.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Грамотни,колко грамотни?Добре,че един каза,че работи за да открия проблема при мен.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Грамотни,колко грамотни?Добре,че един каза,че работи за да открия проблема при мен.

И ку ни гу уткрият, шъ дуаш супата ве! Дано да имаш яко духало с дълги джуки!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И ку ни гу уткрият, шъ дуаш супата ве! Дано да имаш яко духало с дълги джуки!

Няма да съм само аз споко...

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    И какъв се оказа той?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И какъв се оказа той?

От много места влизам,а правилно не излизам...За чий чеп е тоя бутон за излизане бай Бояне...?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •