Първоначално публикувано от smsi-h Главният въпрос е, под коя маска се крие и присъства Дончев от горното видео? Знам, че е с повишена трудност, ама който отгатне, Дончев му дължи обещанието, че никога няма да му направи бан! Ха, да видим кой ще познае.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ха, да видим кой ще познае. Друмев със сигурност.
Първоначално публикувано от kuline Друмев със сигурност. Точ... Ама, поне Дончев, за да не се мъчи народеца, нека отсега да си признае, че стои зад камерата. Вярно ли е Дончев? Или не познах?
Първоначално публикувано от smsi-h Точ... Ама, поне Дончев, за да не се мъчи народеца, нека отсега да си признае, че стои зад камерата. Вярно ли е Дончев? Или не познах? Аз още в горният пост си признах.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Аз още в горният пост си признах. А-а-а-а-а-а-а... Че кой разбра?
Първоначално публикувано от smsi-h А-а-а-а-а-а-а... Че кой разбра? Кой не е, да пита Друмев младши.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Аз още в горният пост си признах. И да не си признаеш е ясно, че между тия маскираните с ръст равен като на аптекарски шишета не можеш се скри.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Аз пък си мислех, че е третия кукер. Висок, сдържан и се движи със стъпка на шаолински монах.
Първоначално публикувано от zapstojan Аз пък си мислех, че е третия кукер. Висок, сдържан и се движи със стъпка на шаолински монах.
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))
Правила на форума