Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4190

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    За съжаление, само от 5.

Снимки... Снимки... Снимки... Снимки... Снимки...................................... .................................................

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Снимки... Снимки... Снимки... Снимки... Снимки...................................... .................................................
    Снимките не са проблем.Ама с тез технологии хич ме няма. Компютър нямам, а с телефона въобще не знам дали мога да ги кача.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Снимките не са проблем.Ама с тез технологии хич ме няма. Компютър нямам, а с телефона въобще не знам дали мога да ги кача.

То направо като едно време. От всеки казан по две шишета в дълбокия резерв. И след двайсет години, ей ти 40-50 бутилки чудесно отлежало двайсетгодишно домашно. Ама за жалост в къщи като подкарахме още през 90, като станах голям и татко, бързо, за около две години, нищо не остана. Добре, че баба ми дето вари рикийцата не разбра, щото беше вече немощна и не можеше да слиза в мазето!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    То направо като едно време. От всеки казан по две шишета в дълбокия резерв. И след двайсет години, ей ти 40-50 бутилки чудесно отлежало двайсетгодишно домашно. Ама за жалост в къщи като подкарахме още през 90, като станах голям и татко, бързо, за около две години, нищо не остана. Добре, че баба ми дето вари рикийцата не разбра, щото беше вече немощна и не можеше да слиза в мазето!
    Трябва да надделяваш с варенето.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Трябва да надделяваш с варенето.

То варенето си е варене. В крак с плодовете, в крак със сезона, точно, колкото си трбе. Обаче гостите много дойдоха тогава и-и-и-и-и-и... стана тя, каквато не беше ставала. Сега, нямам и грам... да му ева м...та!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    То варенето си е варене. В крак с плодовете, в крак със сезона, точно, колкото си трбе. Обаче гостите много дойдоха тогава и-и-и-и-и-и... стана тя, каквато не беше ставала. Сега, нямам и грам... да му ева м...та!
    А пчеларстваш на североизток като чета как сте изпили пукницата на бабичката по за северозападна сага бива.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    А пчеларстваш на североизток като чета как сте изпили пукницата на бабичката по за северозападна сага бива.

То се граничи с Румъния и на няколко километра една голяма и дълга река. Разлика виждаш ли?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •