Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не съм съгласен с това твое мнение Александров.

Щото сигурно си питал брата, а? Той да не е Господ бе?

Аз съм ял двайсет и пет годишен мед, който ми го даде за дегустация комшията. Не че не струва, но не е самата хубост.

Плюс това,на мои дългогодишни клиенти им се е развалял меда, който съм им продал предишната година и за нещастие от същата партида ми вкисна и на мен цяла тенекия в мазето. Говорим за период една зима и въобще не споменавам цяла календарна година.

Не се бъзикайте с меда. При неправилно съхранение го пиши бегал. Както и това, че още преди ваденето вече е заразен със съответните микроби, коиито ще си свършат работата, най-когато не трябва.

Е, за радост, още не съм загубил този клиент,който ми купува по една тенекия на година!

Аз лично, просто така от опит, на меда му давам една година трайност. Сичко друго е бошлаф работа!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Щотосигурно си питал брата

Ти чувал ли си някой да е Бракувал мед?Що тирове върнаха миналата година,но колко бракуваха?
    Абе ти нали беше БАН една седмица?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Ти чувал ли си някой да е Бракувал мед?

Не само съм чувал, но и собствен мед, с тенекиите, съм варил на ракия още през 2003 година. А миналата година през октомври ми подариха две тенекии развален и прокиснал мед, за да си ги сваря на ракия.

Пък ти ако не си чувал, или пък най-вече пробвал-опитвал развален мед, си направо и непоправимо сбръчкан! Просто човек трябва да опита от всичко през живота си.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не само съм чувал, но и собствен мед, с тенекиите, съм варил на ракия още през 2003 година. А миналата година през октомври ми подариха две тенекии развален и прокиснал мед, за да си ги сваря на ракия.

Има друга тема за рикията.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Има друга тема за рикията.

Оф-оф-оф-оф... Недей, че съм на две чаши винце! Черно, като катран, много горчиво, с пелин и с хрян, и маже гърлото като първокласно оливие.

И дън съ пукниш от яд!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Ако за 4 години антиоксидантите в меда се разграждат напълно, то състава на продукта вече не отговаря на етикета.
    Предстоящата стъпка е да се смени етикета, в съответствие на състава или в съответствие на нов период на годност.
    В състава на меда наистина ли участват антиоксиданти и кои са те...?
    Приема се че полифенолите в меда са вид антиосидант...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Ти чувал ли си някой да е Бракувал мед?Що тирове върнаха миналата година,но колко бракуваха?
    Абе ти нали беше БАН една седмица?

Ако ще се ядеш с мене, мисли му! Е то бива ли, да ти мълча, след като имах мръсното намерение да се замоизолирам, за да те изтормозя от мълчане? Хак тий, че Дончев само намекна. Ох... да не викам дявола!

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Друмееееееееев, къде остана? Да не шмекеруваш пак в другата стая?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е то бива ли, да ти мълча, след като имах мръсното намерение да се замоизолирам, за да те изтормозя от мълчане? Хак тий, че Друмев само намекна. Ох... да не викам дявола!

Аз усетя ли те,че ползваш прокси тей ша та банна,че и Модернизатора ще разбере....Поне в Тристаграма х 10...

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Аз усетя ли те,че ползваш прокси тей ша та банна,че и Модернизатора ще разбере....Поне в Тристаграма х 10...

Ау-у-у-у... какво признание за заслугите ми!

Виж ко... Аз прокси не ползвам по принцип, щото на браузъра си имам доста защити. Пък виж, ако е заради тебе, веднагически ще си инсталирам TOR-браузър и тогаз направо му мисли, какво ще последва от тъмния нет.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •