Не бой се! Не си само ти. А такова понятие като безсрочен няма. Специално за меда има нещо дето му викат ХМФ. Е, то с времето се увеличава, и влошава качеството му. Освен това самите наредби изискват върху хранителните продукти да има дата на производство,партида и срок на годност.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Чистосърдечно, добронамерено и закачливо към любителите на статистиката...
Става въпрос за две родилни болници в един град. Едната е много по-голяма от другата. В една от болниците са се родили 60% на 40% повече момчета от момичетата. В коя от болниците се е случило това (и защо)?...
...Във въпроса ми е вплетена репликата ми към произволно хвърлената статистическа извадка.
Моето мнение - всяка една статистика, каквато и да е тя - официална или не, е манипулиране за нечия сметка и изгода. Няма значение дали се отнася за броя на мравките по Земното кълбо или ХМФ-то в пчелния мед.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))