Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Просто не ми се вярва, човек с 30 и кусур години пчеларски стаж, да зазими пчелите на манов мед и да третира толкова неправилно, че да предизвика 100%-ва есенно-зимна смъртност.
    Ха... На един познат, който е с над 40 пчеларски стаж, му умират ВСЯКА ЗИМА от 40 до 70%, колкото и да не ти се вярва. И съответно, този човек никога не чисти плодниците от меда преди септември. И като парадокс, точно този човек ми показа А-то и Б-то в пчеларството и ме направи пчелар.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Ха... На един познат, който е с над 40 пчеларски стаж, му умират ВСЯКА ЗИМА от 40 до 70%, колкото и да не ти се вярва. И съответно, този човек никога не чисти плодниците от меда преди септември. И като парадокс, точно този човек ми показа А-то и Б-то в пчеларството и ме направи пчелар.
    Интересно - как на него му измират, а твоите вси'те живи?

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Съгласен съм, но тук става въпрос за 100%.А и колегата писа,че евадил мед , че после е давал инверт и т. н.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Когато 90% от пчелините в малък радиус, са със 100% смъртност, за какво некадърно пчеларство говорим????????

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •