Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Преди няколко години мой познат ме свърза с едни производители на икони и подобни сувенири използваха восък за полиране или нещо подобно.... та търсеха восък... още не бях си изпял песента какво предлагам цени и т.н. когато ми казаха че дават максимум 10 лв. за 100 гр восък блокче но идеално пречистено и филтрирано от примеси и да е с точно светло жълт цвят... не знам колко струва терапията с восък но не бих се изненадал ако са ти взели едни 60-100 лв. ...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
А някой в час ли е с пазара на декоративни свещи от натурален восък? От Гърция ми донесоха едни свещи, направени от навити на руло основи, но се оказаха пълно менте - не стават за ползване, гаснат сами, през останалото време едва мъждукат. Това е от направията им, не знам нищо за материала им. Дори си мисля, че ги снимах и пуснах снимка из темите - три миниатюрни бурканчета с различен цвят мед и две свещи между тях, опаковани като сувенир.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))