Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 280

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Silvia Виж публикацията
    Може ли инфо за оксалиса, не е ефективен или някакви странични ефекти, че и ние го използвахме 2 години като единствен препарат. Миналата година пуснаха пак австрийския хайв клийн, но тази година може да го няма. Общо взето тези препарати стимулират естествените функций за хигиена при пчелите, а не морят акара и са неоправдано скъпи за състава си, но ние караме само с тях за сега, не сме имали странични ефекти, както и пълно ликвидиране на акара.

Правили ли сте проби преди и след като сте третирали с оксалис и ОК?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Правили ли сте проби преди и след като сте третирали с оксалис и ОК?
    Проба с алкохол-преди Оксалис 6 бр.акар на 100, -седем дни след третиране 1 бр. акар на 100. Доколкото съм запознат, 100% ефект - мухозол или нещо от този род.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Проба с алкохол-преди Оксалис 6 бр.акар на 100, -седем дни след третиране 1 бр. акар на 100. Доколкото съм запознат, 100% ефект - мухозол или нещо от този род.

Спазваш циклите,но да ли знаеш инвазията кога ще е от комшията?По нашия край няма по болен от мен челяк по болен по тема акарь.Аз не харесвам тежката химия които колегите практикуват.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Спазваш циклите,но да ли знаеш инвазията кога ще е от комшията?По нашия край няма по болен от мен челяк по болен по тема акарь.Аз не харесвам тежката химия които колегите практикуват.
    Лошото при мен е,че имам комшии , на които понятието ОК е смутна работа?! Тя струва жълти стотинки и аз им предлагам от моята, ама не се получават нещата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •