Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 22 от 55 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 211 до 220 от общо 542
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    И на първата зима зейват нови прелки....И после що било слабо семейство не може да се развие до края на Юни....
    Поне няма да има локви като в никотските щайги, проветрявайки се през новите прелки.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Та аз за такива говоря. Кой е казал, че правя мебели? Що трябва да са сухи? Купуваш когато ти допаднат добри,изгодно, че било то и мокри. Нареждаш и сушиш....ха, ха...те съхнат сами. Избират се такива които да не им трябва много работа за да извадиш необходимия размер дъска....абе, мислете бе хора. Толкова ли е трудно?
    Благодаря. Ами опитвам се да мисля . И мисля това , че качеството на материала за изработка на добър кошер, трябва да е по-добро от това за изработка на мебели. Кошера е изложен на открити атмосферни условия все пак.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Поне няма да има локви като в никотските щайги, проветрявайки се през новите прелки.

У тоя студ как ще ходят за удица?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Почвам да схващам, вярно и че зависи кой какъв краен продукт очаква да се получи. Бих се обзаложил, че ония пипнатите ножове не ги праскаш по 6-7 от обед до следобед въпреки, че в ножа какво толкова има? Острие и дръжка
    И в ножа има какво да се прави лесно и трудно. Но хайде да не започвам сега пък да обяснявам как се прави нож. Абре Мелиферко, мислех си по едно време, че акъла ти е като бръснач, но нещо започнах да си мисля друго.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Имам чувството, че съм в дърводелски форум, а не пчеларски Влизам и гледам 3 страници нови мнения, и си викам, ще прочета нещо интересно, научили са младия пчелар на нещо полезно свързано с пчелите. Пък то 3 страници как се правят кошери. Добре,че имам пари да си ги купя готови, че ако трябва да ги правя, скоро няма да ги сменя или увелича !

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    И в ножа има какво да се прави лесно и трудно. Но хайде да не започвам сега пък да обяснявам как се прави нож. Абре Мелиферко, мислех си по едно време, че акъла ти е като бръснач, но нещо започнах да си мисля друго.
    Съжалявам, ако съм те разочаровал. И аз мислех, че каквото захванеш го изпипваш, ама почнах да се чудя какво да мисля. Причината си е в мен де...

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Ааааа, като бръснач си му е, ами видя, че бат Боян не му се получи да те ядоса, та е решил да се пробва той...

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Ааааа, като бръснач си му е, ами видя, че бат Боян не му се получи да те ядоса, та е решил да се пробва той...
    Ай стига пък ти си наливал масло в огъня. Той, Дончев, ако от едно изразено на глас съмнение, толкова бързо пали, язък му и за бойните спортове и за све. А ти защо реши, че целя да го ядосам и защо ме сравняваш Фори? Нито съм инжинер, нито той е пчелар? Посръбва ви нещо? Хем вчера съвсем тактично ви направихме забележка да не се закачате!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Благодаря. Ами опитвам се да мисля . И мисля това , че качеството на материала за изработка на добър кошер, трябва да е по-добро от това за изработка на мебели. Кошера е изложен на открити атмосферни условия все пак.
    Чудна работа. Не вярвах, че някои си мислят, че ще живеят вечно.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Съжалявам, ако съм те разочаровал. И аз мислех, че каквото захванеш го изпипваш, ама почнах да се чудя какво да мисля. Причината си е в мен де...
    Има какво да се изпипва, а има и какво да не. Има и начини които лесно да изпипваш което захванеш, а може и с години да работиш и пак да не се получи. Явно не ми следиш постовете и изобщо какво казвам в тях.

Страница 22 от 55 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •