Преди години при идването му сред пчеларите всички го посрещнахме с отворено сърце. Има място за благонамерени хора сред пчеларите и се надявахме и той да стане един от нас.та тогава в ония години ТСЦ-то си правеше собствени сметки и реклама на себе си, фирмата и производите и'.В рамките на тая рекламна кампания задаваше въпроси.При правилен отговор обещаваше дребни награди.Дали въпросите са били трудни не помня.Мнозина отговаряха.В рамките на една такава кампания и аз отговорих пръв.Колега от София остана втори за секунди след мене.Поради уговорката наградата да се даде на сбирка в София и липсата на интерес у мене към естеството на наградата, просто я отстъпих на колегата.(А предполагам вече си усетил колко са ми присърце сбирките из София.) Дали я е получил? Не знам.Дано ТСЦ-то не се умазал още тогава.
Та после след като ТСЦ-то реши ,че е хванал "господа за шлифера"(Матеев?) и почна да обяснява , че няма по-тъпо и просто нещо от пчеларя и аз започнах огледално да действам спрямо него.Просто и ефективно.
Сега го играе "ни лук ял, ни лук мирисал".Чака да се уталожат нещата.Да се успокоят духовете и пак ще се "отвърже".Ама не е познал.Разкрит е!
А иначе вярно си усетил нещата."...а по някакво негово си извратено желание..." Явно става въпрос за психическо увреждане.Такава алчност, дебелоочие и злоба не са случайно сбрани на едно място!?![]()