Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 20

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Има вече над 5000 пчелари, регистрирани в системата. Това е около една трета от всички пчелари в БГ. Защо ли го правят, ако не виждат смисъл в това и регистрацията не е задължителна? И защо си мислите, че 5-6 души тук сте представителна извадка за мнението на пчеларите в БГ?
    На мен ми е по-интересно кпд-то и' какво ще е, да не се окаже много шум за нищо и язък за парите. А не дай си боже се окаже "от трън та на глог, че е по-висок", тогава ще настане една веселба, няма да е за разправяне. След няколко месеца ще има яснота

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    На мен ми е по-интересно кпд-то и' какво ще е, да не се окаже много шум за нищо и язък за парите. А не дай си боже се окаже "от трън та на глог, че е по-висок", тогава ще настане една веселба, няма да е за разправяне. След няколко месеца ще има яснота
    В известявнето няма нещо ново освен метода му. Прави се и сега с лепенето на обяви по кметствата. Сега ще се прави с SMS и mail на телефона на всеки пчелар. До сега се минаваше по веригата зърнар-> кмет-> пчелар. Сега едно звено отпада от веригата. Ами ти прецени кой метод е с по-високо КПД.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    В известявнето няма нещо ново освен метода му. Прави се и сега с лепенето на обяви по кметствата. Сега ще се прави с SMS и mail на телефона на всеки пчелар. До сега се минаваше по веригата зърнар-> кмет-> пчелар. Сега едно звено отпада от веригата. Ами ти прецени кой метод е с по-високо КПД.
    Бих предположил, теоретично, че новия метод ще е с по-високо ниво на известяване отколкото стария, но на практика кпд-то може да си е същото като при стария метод. Не знам за теб в какво се изразява кпд-то на системата, но за мен ще е в по-малкото натровените семейства през 2021г в сравнение със средноаритметичното от предишните 3г да речем, като тази тенденция се запази и през 22г, 23 и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Ненормалнико , участието на местната власт в уведомяването гарантираше и отговорно отношение на кметовете при даване на разрешения за пръскане.Сега твоите господари, зърнарите се отърваха от тая пречка.Пчеларите сами с голи задници срещу зърнарската мафия с милионите и корумпираната администрация.А такива паразити като тебе само дразнят и без друго мачканите пчелари.Ай, се измитай !!!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •