Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ко речи?
    Ако е верно това което си написъл ти трябва да си в постоянен БАН....Същото е аз да пиша в Електричарски форум...
    А защо да не пишеш??? Аз съм намерил приложения на електрониката и електротехниката в пчеларството и за това пиша тук. Ако ти намериш приложение на пчеларските техники и технологии в електрониката и електротехниката естетвеното им място е там!
    Апропо, в нашия форум mcu-bg.com никога не е БАН-ван човек, чистят се само ботове. Там модератори няма!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    А защо да не пишеш??? Аз съм намерил приложения на електрониката и електротехниката в пчеларството и за това пиша тук. Ако ти намериш приложение на пчеларските техники и технологии в електрониката и електротехниката естетвеното им място е там!
    Апропо, в нашия форум mcu-bg.com никога не е БАН-ван човек, чистят се само ботове. Там модератори няма!

За какво ви е бот във форум?Аз крушка не сменям ти в електричарски форум да пиша...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •