Единственото дето разбрах е, че Калин познава достатъчно "странжански" ученици за да заключи че са... "странжански" ученици. Я пак ти го прочети, премисли и ми кажи "...а не със странжански ученици" как го разбираш? "Странжанските" ученици са какви според теб, щом са обратното на определението за Барков? Аз верно, че само един "странжански" ученик познавам, но момчето не е хич неграмотно. И не, не става въпрос за Друмев. Самият Друмев даже и не е "странжански" ученик, нищо че Калин натам го тика. Но както самият той (Калин) каза, това си е негово мнение и не задължава никой да се съгласява с него. И Слава Богу!
![]()
Билязер, Калин, Калин, Калин, си е Калин!
И на Калин, може да му дръпнеш пет 'иляди пъти щепсела, па ще си е Калин! Калин се е учил, учил от Калин. И Калин има работа утре по пчелите за разлика от теб.
А когато ти стигнеш Калин, то може и пчеларството в България да го няма, мили ми Смехурко.![]()
Какво мисля аз по въпроса - мисля, че Калин изобщо не искаше да засегне някой. Мисълта му беше, че ако вместо глупости се пишеха повече умения, практики, действия начини...повече колеги щяха да напредват по бързо вместо да се ровят в куп слама, ръсена от някои други колеги. "Странджанските" ученици? Той има някакъв такъв еталон, но това не засяга всички, както ти сам казваш. Сега не разбрах - ти ли се засегна или пак го играеш адвокат на Гявола/Друмев?![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))