Не си давайте меда без пари . Почнаха да дават 4.8 за по големи количества. Мед почти няма и веднага взеха да вдигат цената
Не си давайте меда без пари . Почнаха да дават 4.8 за по големи количества. Мед почти няма и веднага взеха да вдигат цената
Аз, преди време ви казвах, че търговците ще клекнат, като тогава имах предвид само неудачите с пчелите, но стана така, че и при хората се получи мор, мед пък изобщо започна да няма. Това ще доведе май до голям скок в цената на меда, но пак няма да го има, а и няма и от къде да дойде. Лошото е, че и аз се подведох по всеобщия устрем да продаваме без пари и го продадох, а сега не на буркани, а на тенекии ми искат, но нямаааа.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
ситуация от преди няколко месеца, среща на колега и ме пита на каква цена продавам, аз му казвам на тази от миналата година (няма да казвам цифри да не става калабалък )той каза ми "че аз вдигнах 25% "аз му викам е нали нямаш мед "така де ама ако имах щях да го продавам така" та така помолих го догодина ако случайно пак не извади, да не вдига още 25 процента ,че ще стане моя все едно е на половината и си помислят хората че им продавам менте.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))