Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 78

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    07.10.2010
    Пчеларски район
    ДОБРИЧКА
    Не си давайте меда без пари . Почнаха да дават 4.8 за по големи количества. Мед почти няма и веднага взеха да вдигат цената

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не е само тука тъй. Явно тая липса на мед, се отразява зле и на търговците, не само на производителите.
    Цитат Първоначално публикувано от enchev Виж публикацията
    Не си давайте меда без пари . Почнаха да дават 4.8 за по големи количества. Мед почти няма и веднага взеха да вдигат цената
    Аз, преди време ви казвах, че търговците ще клекнат, като тогава имах предвид само неудачите с пчелите, но стана така, че и при хората се получи мор, мед пък изобщо започна да няма. Това ще доведе май до голям скок в цената на меда, но пак няма да го има, а и няма и от къде да дойде. Лошото е, че и аз се подведох по всеобщия устрем да продаваме без пари и го продадох, а сега не на буркани, а на тенекии ми искат, но нямаааа.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Има и по голяма,но за мед....
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    То нямаме вече. Друго ми е интересно, че вече не мъцват за пестициди в пробите. До преди 2-3 години, направиха на нищо един колега тук, че даже и сигнали в Европата пуснаха. Сега, ах сега мълчат като дупета, само оборот да има.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То нямаме вече. Друго ми е интересно, че вече не мъцват за пестициди в пробите. До преди 2-3 години, направиха на нищо един колега тук, че даже и сигнали в Европата пуснаха. Сега, ах сега мълчат като дупета, само оборот да има.

А за пестицидите още по зле ще става.Верно е ,че няма мед,но пък защо си го продадоха някой колеги на тънка цена?Бързат,бързат...Ами то е ясно що бързат да го продадат...Защо търси вината все в други.Помислете какво журкате,после каква ви е цената....

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    А за пестицидите още по зле ще става.Верно е ,че няма мед,но пък защо си го продадоха някой колеги на тънка цена?Бързат,бързат...Ами то е ясно що бързат да го продадат...Защо търси вината все в други.Помислете какво журкате,после каква ви е цената....
    Ти па - мед нямаш, за цени думаш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ти па - мед нямаш, за цени думаш.

Моята цена е фиксирана от години.По ефтино не продавам..

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Моята цена е фиксирана от години.По ефтино не продавам..
    Значи ти си тоя дето държи ниските цени! Фиксирана от години? Ние всяка година вдигаме.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Значи ти си тоя дето държи ниските цени! Фиксирана от години? Ние всяка година вдигаме.
    ситуация от преди няколко месеца, среща на колега и ме пита на каква цена продавам, аз му казвам на тази от миналата година (няма да казвам цифри да не става калабалък )той каза ми "че аз вдигнах 25% "аз му викам е нали нямаш мед "така де ама ако имах щях да го продавам така" та така помолих го догодина ако случайно пак не извади, да не вдига още 25 процента ,че ще стане моя все едно е на половината и си помислят хората че им продавам менте.
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    И да не са бързали колегите да го продават, търсенето беше и е все още голямо.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •