Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Да не си се объркал кого цитираш...тук е Матеевия форумАз съм Друмев,не Ж.Кръста...от фейса
    Не, не съм, ама разбрах от къде ти е влязло в устата "осемнайси рамки пило"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не, не съм, ама разбрах от къде ти е влязло в устата "осемнайси рамки пило"

Нищо не си разбрал.Тоя го е постигнал с Родопика,а аз го постигнах с Карпатка...А да ли го е постигнал е друга работа....
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Нищо не си разбрал.Тоя го е постигнал с Родопика,а аз го постигнах с Карпатка...А да ли го е постигнал е друга работа....
    Да де, както и ти. Кажи на хората да знаят кой е той и кой го хвали. И не е с родопика, а със сакарка. Поне така каза твоя Гури, дето и той не знае какво плещи

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да де, както и ти. Кажи на хората да знаят кой е той и кой го хвали. И не е с родопика, а със сакарка. Поне така каза твоя Гури, дето и той не знае какво плещи

Не сакарка,мандърсана от сакарски търтей.Бъркаш стрелките а правилната е на Она два часа....

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не сакарка,мандърсана от сакарски търтей.Бъркаш стрелките а правилната е на Она два часа....
    Все още вярвам на моите уши, не на твоите очи.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Калине,братле,в грешка си!НЕ "анархията",пак започва с "А",ама става въпрос за "абстракцията".
    Демек,Даката е царя на абстракцията,но НЕ с четка,а с....клавиатрура...
    Е то е нормално да сбърка.Пожарникарите са далеко от изкуството...За мен нарисуваното на картината си е Вагина...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Е то е нормално да сбърка.Пожарникарите са далеко от изкуството...За мен нарисуваното на картината си е Вагина...
    До природата на човека е, Друмев, а не кой с какво се прехранва.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Отличен анализ, на студент!
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН, СОЦИАЛЕН ПЛАН.
    По средата на лекция в университет, един от студентите, неочаквано попитал преподавателя:
    - Знаете ли, как се ловят диви прасета?
    Преподавателят помислил, че това е шега и очаквал забавен отговор.
    Младежът отговорил, че това не е шега и сериозно започнал изложението си:
    - За да хванете диви прасета, първо локализирайте място в гората, където обикновено отиват дивите прасета, а там ежедневно поставяйте, малко царевица на земята.
    И така, дивите прасета идват всеки ден, за да ядат "безплатна" царевица и когато свикнат да идват ежедневно, изграждате ограда от едната страна, около мястото, където са свикнали да ядат...
    Когато свикнат с едната страна на оградата, те отново се връщат да ядат царевицата, а ти изграждаш друга страна на оградата...
    Отново свикват и отново се хранят.
    Строите оградата наоколо, малко по малко, докато монтирате и четирите страни на оградата около прасетата.
    Накрая монтирайте врата от последната страна.
    Прасетата, вече са свикнали с лесната царевица и оградата, и така започват да идват сами в ограждението.
    Така е, докато затвориш портата и хванеш цялата група.
    Толкова просто, стъпка по стъпка, докато прасетата в последната секунда, не загубят свободата си.
    Започват да тичат в кръг, около оградата, но вече са в затвора.
    След това, започват да ядат лесната и "безплатна" царевица.Толкова свикват, че забравят как да ловуват за себе си и затова приемат робството. Те дори показват благодарност, към похитителите си и поколенията с радост отиват в кланицата.
    Дори не се притесняват, че ръката, която ги храни, е същата, която ги убива.
    Младежът казал на преподавателя, че точно това, се случва в неговата страна, неговата провинция, неговия град, с неговите хора.
    Популистките правителства, в диктаторските си проекти, скрити под "демократичната" мантия, достатъчно дълго хвърляха "безплатна" царевица, за да постигнат систематична кротост. И всяко ново правителство, маскира като "социални програми′′ своята милостиня. Дават пари, които вадят от джоба на самия работник, изпълняват мисии, планове, индулгенции, закони за "защита", субсидии за всичко, неоправдани експроприации, програми за "социални помощи", партита, панаири или фестивали, униформи, хляб и цирк, "безплатен транспорт", уж "Г Р А Т И С"!
    Всичко това, "безплатно" ни се предлага от такива измамници, маскирани като политици, които изпълват с щастие народ, лошо свикнал с лесни и ′′безплатни′′ царевични трохи.
    Те крадат способността ни да бъдем критични, мислещи и предприемчиви.
    Обаче разбира се, нищо не излиза "безплатно".
    Няма такова нещо, като "безплатен обяд"!
    И накрая, ако осъзнаете, че цялата тази прекрасна държавна "помощ", е проблем, който се противопоставя на бъдещето на демокрацията във вашата страна - моля споделете това съобщение.
    Или пък кръстосайте ръце, яжте царевица и очаквайте убийството.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Е laughing:
    Нещо ми изписва твоите палци наобратно, оправи си настройки те, освен ако не можеш да го дигаш вече де
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Нещо ми изписва твоите палци наобратно, оправи си настройки те, освен ако не можеш да го дигаш вече де
    Че,какво му пречи да направи челна стойка....

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •