Първоначално публикувано от tsc1 Моите отговори аз съм си ги намерил, само че те са от моята позиция и моя поглед върху нещата! По-важни за вас са вашите отговори и вашите решения. "Делото по спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се!" Остап Бендер Това го знаем, кажи нещо друго.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Това го знаем, кажи нещо друго. Кажи си какво не знаеш, за да видя аз дали го знам, за да ти го кажа.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва: "Това е моята гледна точка"
Първоначално публикувано от tsc1 Кажи си какво не знаеш, за да видя аз дали го знам, за да ти го кажа. Все Остап Бендер спрягаш. Кажи нещо за Скрудж Макдак, Карлайл Кълън примерно. Или пък Снежанка. Най - вече за ББ/бат Боян/.
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 25.01.2021 в 14:18.
Първоначално публикувано от tsc1 Кажи си какво не знаеш, за да видя аз дали го знам, за да ти го кажа. А ти какво знаеш дето аз него знам,дай да видя,че да кажа какво не знам/ДанчеДрумевски/
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev А ти какво знаеш дето аз него знам,дай да видя,че да кажа какво не знам/ДанчеДрумевски/ Колко години ти образованието? За да ти кажа какво не знаеш!
Първоначално публикувано от tsc1 Колко години ти образованието? За да ти кажа какво не знаеш! Какъв критерий е образованието за знания като си слаб на акъль?
Първоначално публикувано от jdrumev Какъв критерий е образованието за знания като си слаб на акъль? И за акъль-а има мярка. Викат и IQ.
Първоначално публикувано от tsc1 И за акъль-а има мярка. Викат и IQ. Това не е ли обратното на КютаПата.
Модернизаторе,не щъ да се заяждам,но заключвай тия теми за Обяви,че ги оспамиха....
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Това го знаем, кажи нещо друго. Е ко да каже него сън него хваща докато не тръгне системата.Гледай може да има ресто на парите...
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))
Правила на форума