Аз разбирам че повечето много добре го познаваме и е ясно за всички ни, че нашия човек явно е подочул или пък е достигнал сам до нещо интересно нему и затова подпитва, белким някой го потвърди. Това което не разбирам е, защо не му кажете това което иска да чуе, та да се кротне малко. То вярно, че като не можеш да формулираш правилно въпроса, няма и как да получиш отговора който те интересува, но пък поне мястото и хората са правилните, нали така? Или не?
Та бъдете така добри и му кажете това което иска да чуе, че от заранта 4 пъти звъни, бе аз майката в кошера не мога да намеря, той пита защо и се реже крилото![]()
Не си спомням да съм ти секретарка.Вместо да шляпаш по клавиатурата и да плещиш глупости, през това време търси. Търси днес, търси утре и така докато откриеш отговора. Тя и баба знае да се пльосне тук и да зададе някакъв въпрос и всички да се втурнат да отговарят. То па един въпрос - някаква шльокавица от някакви думи свързани в нещо като изречение.
![]()
Пиша много разбирае му.И въпроса ми е от лекция на ИП....Ако пък не е прав в тая лекция лектора?Трябва ли всички да работим грешно?Ей,преди малко пратих Баджанака да чете за Турзалната желиза...Но да не бързаме с краката нека да оправим първо крилата..../ДанчеДрумевски/
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Гледам първия несъгласен с мен вече се появи.Сега и ако каже що не харесва мнението ще съм му благодарен...
п.п.Много ми се щеше да чуя и от Чанко мнение за крилете,но ще си остана май с чакането...![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))