За да правиш бизнес пчели в БГ си трябва да уцелиш кога и къде да пчеларстваш.Аз се регистрирах в тоя форум след като ми натровиха пчелите 7 пъти.Бях кандидатствал по 141 след като останах без работа...понеже съм слаб на акъл селянин и гледах да изпълня поетия агажимент отглеждах пчели без да подозирам,че има вратички.И какво стана 20к/лв назад и не изпълнен ангажимент към един изкупвач.След последната смъртност от над 80% си научих урока.Брата искаше да купим нови семейства.Моите думи бяха"С тия знания които имаме ако не може да възтановим пчелина просто да се отказваме".За една година възтанових и изкарахме и лев....И това без да раним...За мен не е важно колко кредит ще изтеглиш да пчеларстваш,а колко знания имаш за това.
п.п.При полужение,че човека продаваш незконно отводки/като МПс-та/ и майки курници го избират за пореден път Пчелар на годината у Фейса може много да говори за бизнес пчеларството в БГ.
Оди в сълза и смях, не в пчеларските форуми. От теб пчелар не става. Виж, комедиен артист - може!