Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 204

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Съгласен.
    Ми разбира се че системата е важна и макар че съм фен на комунистическата идеология времето доказа че капиталистическата е по добра.А най добре бе за хората когато бяха две и се конкурираха.Свободната търговия природните ресурси и ред други неща също имат принос.
    Не може едните германци от веднъж да станат балканци а другите да станат няква висша форма на живот.
    Корейците и те са така.
    Няма червени палци, па да ти забия един.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Няма червени палци, па да ти забия един.

Малко е несериозно колега това твое мнение в тая тема.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Малко е несериозно колега това твое мнение в тая тема.
    Данчо ти нали бе пророк ще ми се да те питам нещо от тази материя висша че не ми достигат знания

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    За да правиш бизнес пчели в БГ си трябва да уцелиш кога и къде да пчеларстваш.Аз се регистрирах в тоя форум след като ми натровиха пчелите 7 пъти.Бях кандидатствал по 141 след като останах без работа...понеже съм слаб на акъл селянин и гледах да изпълня поетия агажимент отглеждах пчели без да подозирам,че има вратички.И какво стана 20к/лв назад и не изпълнен ангажимент към един изкупвач.След последната смъртност от над 80% си научих урока.Брата искаше да купим нови семейства.Моите думи бяха"С тия знания които имаме ако не може да възтановим пчелина просто да се отказваме".За една година възтанових и изкарахме и лев....И това без да раним...За мен не е важно колко кредит ще изтеглиш да пчеларстваш,а колко знания имаш за това.
    п.п.При полужение,че човека продаваш незконно отводки/като МПс-та/ и майки курници го избират за пореден път Пчелар на годината у Фейса може много да говори за бизнес пчеларството в БГ.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    За да правиш бизнес пчели в БГ си трябва да уцелиш кога и къде да пчеларстваш.Аз се регистрирах в тоя форум след като ми натровиха пчелите 7 пъти.Бях кандидатствал по 141 след като останах без работа...понеже съм слаб на акъл селянин и гледах да изпълня поетия агажимент отглеждах пчели без да подозирам,че има вратички.И какво стана 20к/лв назад и не изпълнен ангажимент към един изкупвач.След последната смъртност от над 80% си научих урока.Брата искаше да купим нови семейства.Моите думи бяха"С тия знания които имаме ако не може да възтановим пчелина просто да се отказваме".За една година възтанових и изкарахме и лев....И това без да раним...За мен не е важно колко кредит ще изтеглиш да пчеларстваш,а колко знания имаш за това.
    п.п.При полужение,че човека продаваш незконно отводки/като МПс-та/ и майки курници го избират за пореден път Пчелар на годината у Фейса може много да говори за бизнес пчеларството в БГ.

Оди в сълза и смях, не в пчеларските форуми. От теб пчелар не става. Виж, комедиен артист - може!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията

Оди в сълза и смях, не в пчеларските форуми. От теб пчелар не става. Виж, комедиен артист - може!

Спосибо тавариш.Това е така няма спор,но тук има много които трябва да ги науча и убуча как нетрябва да се пчеларства.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    тук има много които трябва да ги науча и убуча как нетрябва да се пчеларства.
    На твоя пчелин ли ще научаваш и убучаваш как нетрябва да се пчеларства, или само теоретично? А, и по какъв критерий ги разпознаваш тука многото? Заранее Спосибо!

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    ...Брата искаше да купим нови семейства.Моите думи бяха"С тия знания които имаме ако не може да възтановим пчелина просто да се отказваме".За една година възтанових и изкарахме и лев....И това без да раним...За мен не е важно колко кредит ще изтеглиш да пчеларстваш,а колко знания имаш за това.
    "Брат брата не храни, но тежко му който го няма."
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •