Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    06.11.2020
    Пчеларски район
    с.Рударци, обл. Перник
    Здравейте,

От няколко години имам желание да се захвана с пчеларството, но така и не започвах.
    От тази година обаче ми се иска да опитам. Следя форума, чета статии и книжки, но то много информация.

Та да започна въпросите. Става ли кошера да е позициониран на тераста на къщата . на 3тият етаж ?

Къщата е в Южните склонове на Витоша и надморското е около 840м. Южно изложение на терасата.
    Ветровете обаче не съм сигурен как ги върти. Но не е много ветровито като цяло. Има много големи дървета наоколо.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Vency Виж публикацията
    Здравейте,

От няколко години имам желание да се захвана с пчеларството, но така и не започвах.
    От тази година обаче ми се иска да опитам. Следя форума, чета статии и книжки, но то много информация.

Та да започна въпросите. Става ли кошера да е позициониран на тераста на къщата . на 3тият етаж ?

Къщата е в Южните склонове на Витоша и надморското е около 840м. Южно изложение на терасата.
    Ветровете обаче не съм сигурен как ги върти. Но не е много ветровито като цяло. Има много големи дървета наоколо.
    За пчелите няма проблем че са на 3ия етаж. Само гледай да не паднеш от горе ако нещо се изнервят.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •