Нали ме знаеш, че съм си гладен за знания, та си питамА най обичам знания от практиката, че от тая суха теория почнах да хълцам. Относно "сухата храна", умишлено я използвах, защото обобщава всичките видове захар - пудра, на кристали, на бучки, на буци, рафинирана, еко-био-нано, захар оставена да обира влагата, захар оставена да не умрат от глад, захар в "дупката" между пашите, захар против уроки, захарни петлета, захар под мишниците, захар зад ушите и т.н.
Пчели без захар може да се отглеждат ,но има едно голямо НО!.Имам кошери в планински район ,които не занят какво е захар години наред,но тази есен се наложи да им дам по 2-3 кг.Пролетно време никога не подхранвам но в района има много добри условия за пролетно развитие.Проблема се появява в дупката между овошките и акацията_ около 2 седмици.При по-лошо време, периода се увеличава , запасите в плодника намаляват.и като цъфне ак!ацията първо се пълни наново плодника .Ами ако по това време им дам по 10кг помощ.Това е дилемата? Аз ,за мене съм си я решил и си търпя последствията за това.А иначе с подхранването ,предполагам -добър строеж, пълен плодник-цъфне акацията слагаш магазините ,бързо ги пълнят ,прибираш си ги и пей сърце!!! Ама на мен точно то не ми дава!!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))