Точно така, налягай си парцалките, че старите кучета ще те сръфат набърже. Обаче пък много добре се ориентираш и спазваш правилата относно спама, банирането явно е свършило своята работа и сега цъкаш като швейцарски часовник. Ще трябва пак да се запознаем, защото явно си нов човек
п.п. Впрочем, относно старите кучета, ако закъсаш, свирни. Току-виж съм разполагал със зъл прът![]()
Промяната, дето се вика, може и да е за добро, но засега ще се въздържа. Обаче си запазвам правото за в бъдеще, при необходимост, да се възползвам от щедрото ти предложение
п.п. На някои страници и на някои от мненията, не ми дава иконките за "спам" и "не харесвам", що така не знам. Ей се сега примерно, бих ти боднал един червен палец, ама пусто да опустее, просто нямам техническа възможност видиш ли![]()
Филтриране на меда се прави за да се махне полена от него. Иде реч за големите вериги на Запад. Използват се специални промишлени филтри. Мисля, че процеса се извършва под налягане. Аз го филтрирам с много фин филтър. За да премахна ризичките, които са леки и остават най-отгоре. Другия ефект от филтрирането е, че меда кристализира много по трудно зимата.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))