Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Затваряте ли кошерите при съобщение за пръскане?

Гласували
40. Не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 15.00%
  • не

34 85.00%
Отговори на анкетата
Резултати от 1 до 10 от общо 339

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз пък вече се съмнявам в неговите думи след като прочетох във Фейса,че се отказва да работи вече за пчеларите,а само за неговия джеб....
    Да възнамерявам да напусна КС и да не правя повече опити да променя нещо в положителна посока в сектора. Ще си гледам пчелите, ще си ходя на работа и всичкия труд който влагам ще е за "моя джеп" Какво лошо виждаш в това? Ти за кой джеп, работиш? Удобно забрави да споменеш първата част, а? Опитваш се да вмениш, че ще се облагодетелствам от участието си в КС? Тези номера ще ги въртиш на комшията си в село, не на мен.
    Излизам отново в дълга почивка от този форум, тъй като ясно се вижда, че обстановката пак стана "селска кръчма".
    Весели празници и успех с пчелите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Да възнамерявам да напусна КС и да не правя повече опити да променя нещо в положителна посока в сектора. Ще си гледам пчелите, ще си ходя на работа и всичкия труд който влагам ще е за "моя джеп" Какво лошо виждаш в това? Ти за кой джеп, работиш? Удобно забрави да споменеш първата част, а? Опитваш се да вмениш, че ще се облагодетелствам от участието си в КС? Тези номера ще ги въртиш на комшията си в село, не на мен.
    Излизам отново в дълга почивка от този форум, тъй като ясно се вижда, че обстановката пак стана "селска кръчма".
    Весели празници и успех с пчелите.

Хубав пост граматически добре издържан,но леко маниполативен.Аз може да съм пропуснал първата част,но като гледам ти си пропуснал моята втора,а тя не е маловажна.Казваш Селска кръчма била тук.Точно тия от селската кръчма дойдоха да ви подкрепят на протеста.Точно тия не виждат смисъл от тая система.Оооо аз забравих,че ти си таксиметров пчелар и точно за тях тя е супер.Малко хора знаят,че и ти пострада тая година от пръсканията и то яко.Кажи ни на на нас селяците от кръчмата ако имаше тогава такава система какво щеше да направиш и дали осъди арендатора?Това,че ша затвориш кошерите можеш да го разправяш на Бат Боян,че при 30градуса няма проблем да са затворени.Всеки един пчелар знае при затваряне какво трябва да направи,но да ли всеки има тая възможност.Да ли ще измрат в 11 00 или в 14 00 има ли някво значение/как казва един мой приятел/....Това,че мислиш да се отеглиш говори много добре за теб.Усетил си се,че бумеранга се връща...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    https://m.youtube.com/watch?v=Z53cHXp7e8A&feature=share

За доста неща е прав, но за пръскането на пшеницата, не.
    Забележете! "Направили сме предложение" - това го казва човек от НАЗ. А де!?
    Да ви таковам у пчеларските представители, во главе с TSC.
    Аргументират се зърнарите, а ние? Трябвало туй, трябвало онуй, ама защо, как и т.н. - няма значение.
    Това ми е като един действителен случай.
    Сядат два-трима селски апапи в едно кафене на околийския град и поръчват:
    - Две кафе и едно швепс.
    - Какъв да бъде швепса? - пита сервитьорката.
    - Няма смисъл.
    Та така де. Когато се научим да искаме както трябва, ще го получим!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •