Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Затваряте ли кошерите при съобщение за пръскане?

Гласували
40. Не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 15.00%
  • не

34 85.00%
Отговори на анкетата
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 339

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Развихрили сте се яко тази вечер. Обяснявам по горните постове.
    Появих се след обаждане от приятел който е член на форума от неговото начало и няма нито един пост.
    Системата няма как да има претенция за генерално решение на проблема. Такова може да има само нощното пръскане със сериозен контрол над използваните препарати. Повтарям бяхме успели да го отвоюваме, но се провалихме на финала( общественото обсъждане). Искахме наистина да решим проблема изцяло и хвърлихме много труд, но използваха нашата слабост и ни превъртяха в последния момент. Тази система беше само част от работата и не беше "основното ястие".

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Развихрили сте се яко тази вечер. Обяснявам по горните постове.
    Появих се след обаждане от приятел който е член на форума от неговото начало и няма нито един пост.
    Системата няма как да има претенция за генерално решение на проблема. Такова може да има само нощното пръскане със сериозен контрол над използваните препарати. Повтарям бяхме успели да го отвоюваме, но се провалихме на финала( общественото обсъждане). Искахме наистина да решим проблема изцяло и хвърлихме много труд, но използваха нашата слабост и ни превъртяха в последния момент. Тази система беше само част от работата и не беше "основното ястие".
    Макар и да не го знаех - предполагах! Рости, никога не съм се съмнявал в теб!
    Вероятно този, който те сезира е с многото s в ника си

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Макар и да не го знаех - предполагах! Рости, никога не съм се съмнявал в теб!

Аз пък вече се съмнявам в неговите думи след като прочетох във Фейса,че се отказва да работи вече за пчеларите,а само за неговия джеб....
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Няма да те нарека с неподходящ епитет.Най гулемия проблем са препаратите....

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Няма да те нарека с неподходящ епитет.Най гулемия проблем са препаратите....
    Редно е да гласуваш в анкетата преди да взимаш отношение, пък и е редно да почерпиш Дончев с нещо

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Появиха са по-знаещи, аз си вземам довиждане!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Появиха са по-знаещи, аз си вземам довиждане!

Е колко да са по знаещи?Точно тия като Рости вместо да отстояват за пръсканията.Клекнаха и се съгласиха на малко щадяши пчелите препарати и сега ми излизат с някава система за оповестяване за 64к/лв без ДДС.Какво е това "Малко щадящи..."?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    .... Дават система за оповестяване! Съжалявам само за положения труд, от страна на колегите. ....
    Оставам с мисълта, че са ги пратили на грешния адрес. Имало някакво обществено обсъждане, което ги провалило ?

.... Повтарям бяхме успели да го отвоюваме, но се провалихме на финала( общественото обсъждане). Искахме наистина да решим проблема изцяло и хвърлихме много труд, но използваха нашата слабост и ни превъртяха в последния момент. Тази система беше само част от работата и не беше "основното ястие".

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз пък вече се съмнявам в неговите думи след като прочетох във Фейса,че се отказва да работи вече за пчеларите,а само за неговия джеб....
    Да възнамерявам да напусна КС и да не правя повече опити да променя нещо в положителна посока в сектора. Ще си гледам пчелите, ще си ходя на работа и всичкия труд който влагам ще е за "моя джеп" Какво лошо виждаш в това? Ти за кой джеп, работиш? Удобно забрави да споменеш първата част, а? Опитваш се да вмениш, че ще се облагодетелствам от участието си в КС? Тези номера ще ги въртиш на комшията си в село, не на мен.
    Излизам отново в дълга почивка от този форум, тъй като ясно се вижда, че обстановката пак стана "селска кръчма".
    Весели празници и успех с пчелите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да възнамерявам да напусна КС и да не правя повече опити да променя нещо в положителна посока в сектора. Ще си гледам пчелите, ще си ходя на работа и всичкия труд който влагам ще е за "моя джеп" Какво лошо виждаш в това? Ти за кой джеп, работиш? Удобно забрави да споменеш първата част, а? Опитваш се да вмениш, че ще се облагодетелствам от участието си в КС? Тези номера ще ги въртиш на комшията си в село, не на мен.
    Излизам отново в дълга почивка от този форум, тъй като ясно се вижда, че обстановката пак стана "селска кръчма".
    Весели празници и успех с пчелите.

Хубав пост граматически добре издържан,но леко маниполативен.Аз може да съм пропуснал първата част,но като гледам ти си пропуснал моята втора,а тя не е маловажна.Казваш Селска кръчма била тук.Точно тия от селската кръчма дойдоха да ви подкрепят на протеста.Точно тия не виждат смисъл от тая система.Оооо аз забравих,че ти си таксиметров пчелар и точно за тях тя е супер.Малко хора знаят,че и ти пострада тая година от пръсканията и то яко.Кажи ни на на нас селяците от кръчмата ако имаше тогава такава система какво щеше да направиш и дали осъди арендатора?Това,че ша затвориш кошерите можеш да го разправяш на Бат Боян,че при 30градуса няма проблем да са затворени.Всеки един пчелар знае при затваряне какво трябва да направи,но да ли всеки има тая възможност.Да ли ще измрат в 11 00 или в 14 00 има ли някво значение/как казва един мой приятел/....Това,че мислиш да се отеглиш говори много добре за теб.Усетил си се,че бумеранга се връща...

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •