Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Затваряте ли кошерите при съобщение за пръскане?

Гласували
40. Не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 15.00%
  • не

34 85.00%
Отговори на анкетата
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 339

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Там е тънкия момент бе господин инДжИнер. Че Системата е измий очи, а гурелите си стоят. Пчеларите не търсят копчето на балтона, както и иглата с която се шие. Конеца трябва да е здрав, за да не се къса копчето при всяко закопчаване!
    Предложи ти решение, което да решава проблема в неговата цялост, осигури си подкрепата за неговата реализация и заповядай пак
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Предложи ти решение, което да решава проблема в неговата цялост, осигури си подкрепата за неговата реализация и заповядай пак
    Аз, за мен съм намерил решение на проблема. Решение на проблема в по-голям, да не казвам глобален мащаб - има. Ти, не си човека, на който да го споделям, защото няма как да го асимилираш. Жалко за тия, на които им ползваш гърба и най-вече за Рости!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Аз, за мен съм намерил решение на проблема. Решение на проблема в по-голям, да не казвам глобален мащаб - има. Ти, не си човека, на който да го споделям, защото няма как да го асимилираш. Жалко за тия, на които им ползваш гърба и най-вече за Рости!
    Ако ти наистина имаш решение в глобален мащаб, а си го пазиш само за себе си това говори за префинен егоизъм. Ако само си мислиш, че е така и се страхуваш да го споделиш - говори за неувереност във възможностите си. Ама то е казано: "Който може го прави, който не - критикува можещите"
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Ако ти наистина имаш решение в глобален мащаб, а си го пазиш само за себе си това говори за префинен егоизъм. Ако само си мислиш, че е така и се страхуваш да го споделиш - говори за неувереност във възможностите си. Ама то е казано: "Който може го прави, който не - критикува можещите"
    Ти от кои си?! Че си най-големия критикар, тука...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ей, мушморок! Начини и решения има, но те, не са в сферата, в която ти е силата.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ей, мушморок! Начини и решения има, но те, не са в сферата, в която ти е силата.
    Аз за това ти предлагам - дай твоето решение и го реализирай с твоята сила. Аз показах до къде стига моята, за повече не претендирам. А от теб освен обиди и голи приказки - нищо реално!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Развихрили сте се яко тази вечер. Обяснявам по горните постове.
    Появих се след обаждане от приятел който е член на форума от неговото начало и няма нито един пост.
    Системата няма как да има претенция за генерално решение на проблема. Такова може да има само нощното пръскане със сериозен контрол над използваните препарати. Повтарям бяхме успели да го отвоюваме, но се провалихме на финала( общественото обсъждане). Искахме наистина да решим проблема изцяло и хвърлихме много труд, но използваха нашата слабост и ни превъртяха в последния момент. Тази система беше само част от работата и не беше "основното ястие".

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Появих се след обаждане от приятел който е член на форума от неговото начало и няма нито един пост.
    Системата няма как да има претенция за генерално решение на проблема. Такова може да има само нощното пръскане със сериозен контрол над използваните препарати. Повтарям бяхме успели да го отвоюваме, но се провалихме на финала( общественото обсъждане). Искахме наистина да решим проблема изцяло и хвърлихме много труд, но използваха нашата слабост и ни превъртяха в последния момент. Тази система беше само част от работата и не беше "основното ястие".
    Макар и да не го знаех - предполагах! Рости, никога не съм се съмнявал в теб!
    Вероятно този, който те сезира е с многото s в ника си

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Много труд, голяма борба- респект. Защо не чета никъде : Забранява се пръскане на цъвтяща разтителност ! ! някак си е по-лесно.... или съм пропуснал.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Аз за това ти предлагам - дай твоето решение и го реализирай с твоята сила. Аз показах до къде стига моята, за повече не претендирам. А от теб освен обиди и голи приказки - нищо реално!
    Както си си послал, така ще легнеш. Народна мъдрост.
    От теб що обиди съм прочел, ако трябва ще се жертвам да се разходя из форума и да намеря ТВОИТЕ ПРИКАЗКИ.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •