Руските линкове не струват. Тези за хитозана може би да, тях не ги четох, но останалите просто са преписвали един от друг, при това доста нескопосно, получил се е ефекта "развален телефон". Никъде не се говори конкретно за химията на троптината, както и няма посочени източници. Прилича ми малко на желязото в спанака.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Общо взето и с много друга информация в Нета е така - пада великото преписване от популярни в други популярни статии. Който иска информация "на ниво" копае дълбоко - в дисертациите и публикациите в сериозните научни списания, където се рецензират преди да се публикуват. Попрочети и за хитозана - няма да сбъркаш!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Тая работа няма как да стане - трябва първо да се пенсионирам, иначе откъде толкова време за ровене из архивите. Ама моят замисъл сам себе си да пенсионирам по-навреме май ще пропадне по икономически причини. Като гледам възрастта за пенсиониране /65 г/ и средната продължителност на живота при мъжете у нас /71,4 г за 2019 г /, за средно оставащите 6,4 години пенсионерстване кое по-напред?Затова си питам, може пък някой да е попадал на нужната информация.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И аз чакам пенсионирането с подобни очаквания да свърша неща, за които сега няма време. А като знам, колко много пари съм привел на НОИ за социални осигуровки, това ме мобилизира да живея здравословно, за да живея по-продължително и да успея да си ги взема под формата на пенсия. Надявам се, че ще успея.
Най логично е тия които дават , да се надяват на обратното .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))