Вярно е, че се претопяват, че заемат място, но някой може и да има. При явен интерес би могъл да си дадеш заявката и колегите ще ти се отзоват на искането, предполагам. Аз, сега нямам по същите причини които казах, но бих помогнал малко кат започне годината. Само, че тази година като всеки тук се чудя какво ще остане в сандъците.
Някои твърдят, че след 2030 пари за пенсии няма да има. Аз също смятам, че нещата вървят към безпенсии. Ама по принцип съм си песимист. По добре е да се инвестира в нещо различно от осигуровки. Например недвижимости или акции. Доскоро смятах, че и пчелите биха помогнали в тази посока. Но напоследък съм разколебан.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Само дето не е на демокрацията. Пенсионните фондове /като и много други/ бяха изхарчени преди това в напразни опити за "закърпване" на положението. Финансовата история на годините след 1944 е много поучителна, но не е лошо да се прочете цялата история на родните финанси от 19 век досега. Доста интересни книги са написани по темата, като фактите и документите, на които се позовават, са посочени конкретно в тях. Като гледам, напоследък отново поехме в тази посока - да живеем с пари назаем.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))