Вярно е, че се претопяват, че заемат място, но някой може и да има. При явен интерес би могъл да си дадеш заявката и колегите ще ти се отзоват на искането, предполагам. Аз, сега нямам по същите причини които казах, но бих помогнал малко кат започне годината. Само, че тази година като всеки тук се чудя какво ще остане в сандъците.
Гледам, че сте "освинили" (оспамили) темата вече, но ще драсна и аз нещо! (ще ме прощава колегата agro)
След като използвах двата линка в "яндекс", компютъра ми се "зарази" от някаква "яндексомия"! Вече при всяко включване на компа автоматично ми стартира браузера и се отваря началната страница на "яндекс". Ако някой колега знае как да премахна това "заболяване", моля да помага, защото моите познания са на нивото на човека от аватара ми.![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Руските линкове не струват. Тези за хитозана може би да, тях не ги четох, но останалите просто са преписвали един от друг, при това доста нескопосно, получил се е ефекта "развален телефон". Никъде не се говори конкретно за химията на троптината, както и няма посочени източници. Прилича ми малко на желязото в спанака.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Общо взето и с много друга информация в Нета е така - пада великото преписване от популярни в други популярни статии. Който иска информация "на ниво" копае дълбоко - в дисертациите и публикациите в сериозните научни списания, където се рецензират преди да се публикуват. Попрочети и за хитозана - няма да сбъркаш!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Тая работа няма как да стане - трябва първо да се пенсионирам, иначе откъде толкова време за ровене из архивите. Ама моят замисъл сам себе си да пенсионирам по-навреме май ще пропадне по икономически причини. Като гледам възрастта за пенсиониране /65 г/ и средната продължителност на живота при мъжете у нас /71,4 г за 2019 г /, за средно оставащите 6,4 години пенсионерстване кое по-напред?Затова си питам, може пък някой да е попадал на нужната информация.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И аз чакам пенсионирането с подобни очаквания да свърша неща, за които сега няма време. А като знам, колко много пари съм привел на НОИ за социални осигуровки, това ме мобилизира да живея здравословно, за да живея по-продължително и да успея да си ги взема под формата на пенсия. Надявам се, че ще успея.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))