Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Да Калине ,еднааа..аа.В болниците какво е? Говоря за тук, Ямболска област/ а мисля че навсякъде,без СОФИЯ е така/– в Елхово затвориха–няма лекари.Всичко се концентрира в общинската болница. И резултата е налице–спешното се задушава,болен персонал.Заразното не приема–пълно е, персонала е в критичен минимум. Направиха ко–вид отделение допълнително с 10 легла.Шокиращото–от един вход влизат и ко–вид болните и с невролгични проблеми. Мой съсед го лекуваха по телефона в къщи/няма места/ ,в неделя го взеха в болницата, във вторник го погребахме.Е, те това са провинциалните болници. За София не знам, там,в Пирогов ме върнаха към нормалното в живота преди година ,две и може би да е истина което говорят–че го лекуват този бяс.Тук – не вярвам. До сега гледах скептично на шумотевицата по бяса,но след смърта на съседа/здрав като йорс/ вярвам че съществува. Пазете се,млади сте.
Имам какво да кажа за болниците и то точно във връзка с пандемията, но не е за пред такава аудитория. Само с едно изречение: И там ни делят на наши и ваши.