Хей колеги, пазете се, че чувам доста колеги са загазили от бацила. Май не подминава пчеларите както се говореше.
Хей колеги, пазете се, че чувам доста колеги са загазили от бацила. Май не подминава пчеларите както се говореше.
Никой не подминава. Въпроса е кой ще изтегли най-късата клечка. Двама мои познати вече загинаха. Единия за два дена, другия за седмица. Бог да им прости! В момента е много трудно да се докопаш до адекватни медицински грижи. На един приятел баща му ковидяса, та в болницата влезе с връзки. Сега е добре.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да, разбира се, прав си. Аз още пролетта го писах това първото, че и второто. Тогава много хора не вярваха на генерала и го усмихваха, като казваше "ще се мре, яко ще се мре" . Много от тия, включително и мои познати усетиха, че са грешили в заключенията си. Както и да е - остава да се надяваме, че ще успеем да прескочим трапа.
Да Калине ,еднааа..аа.В болниците какво е? Говоря за тук, Ямболска област/ а мисля че навсякъде,без СОФИЯ е така/– в Елхово затвориха–няма лекари.Всичко се концентрира в общинската болница. И резултата е налице–спешното се задушава,болен персонал.Заразното не приема–пълно е, персонала е в критичен минимум. Направиха ко–вид отделение допълнително с 10 легла.Шокиращото–от един вход влизат и ко–вид болните и с невролгични проблеми. Мой съсед го лекуваха по телефона в къщи/няма места/ ,в неделя го взеха в болницата, във вторник го погребахме.Е, те това са провинциалните болници. За София не знам, там,в Пирогов ме върнаха към нормалното в живота преди година ,две и може би да е истина което говорят–че го лекуват този бяс.Тук – не вярвам. До сега гледах скептично на шумотевицата по бяса,но след смърта на съседа/здрав като йорс/ вярвам че съществува. Пазете се,млади сте.
Та за София да ти разкажа, щом не знаеш! - Случилото се с твоя съсед, се случи и с моя съсед!(Бог да го прости!)
И тук ни делят на "платежоспособни" и "други"! А за "Пирогов" - бях го писал при вицовете, но то май се превърна в реалност:
"- Пижама носите ли си?
- Да.
- Чаршафи, сапун, термометър?
- Да!
- Минерална вода, плодове и монети за телевизора?
- Дa!
- А този кой е с вас ?
- Ми водя си и доктор, може и това да нямате ..."
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Аз съм инженер. Няма да се ваксинирам. Ако случайно се заразя, имунната ми система ще има възможността да ъпдейтва софтуера си до последната версия на Ковид -19. При това, напълно безплатно!
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))