https://mirpchely.ru/produkty-pchelo...primenenie#i-8
Все е нещо като информация.![]()
https://mirpchely.ru/produkty-pchelo...primenenie#i-8
Все е нещо като информация.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Това ми е известно, както и какво се прави троптината също. Но, Агро говори за нещо друго, което е новост за мен.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Явно се търси само хитина. Оказва положително въздействие на храносмилателната система и както винаги на холестерола. Цените на добавките в които има хитин са доста високи. В питите има големи количества и е логично да се търси.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Тя, затова повечето храна е лайна. Извинявам се за израза. Вярно, че дадено вещество може да го има къде ли не, но все пак когато прочетеш, че е извлечено от пчели ще ти е едно, а когато е извлечено от хлебарки ще ти е друго. Дори в единия случай може и да ти подейства благоприятно на организма, а в другия не и защо?
Зависи за кого! Как ти изглежда поръчка към сервитьора: за основно искам порция прилепи на скара с картофено пюре, а за мезе - пържени скакалци? В случая става дума за лекарство и далеч не е важно от какво е добит изходния продукт. Свинята е едно от най-мръсните животни, но не се отказваме от свинска пържола нали?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Е, аз не съм правил доказателства, но ако се поразрови човек ще намери някакви. Насекомите, ракообразните...са изградени от хитиново тяло. Ларвите им в определени моменти от развитието им преминават през различни стадии, които също са с някакви поддържащи скелетни структури, а именно тези структури са от хитин. При пчелите какво би било ризичката на ларвата? Като се премахне восъка от питите какво остава в питата?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))